ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δώρισε στην αγαπημένη σου αυτό το φυτό εσωτερικού χώρου! Θα το λατρέψει!

Οι γυναίκες άλλωστε λατρεύουν τα λουλούδια!
2
'
orxidea

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα λουλούδια! Ήρθε η ώρα να κάνεις δώρο στην αγαπημένη σου και δεν έχεις ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θες; Σκέφτεσαι να της πάρεις ένα όμορφο λουλούδι, εσωτερικού χώρου, ώστε να διακοσμεί το σαλόνι σας και να δίνει ταυτόχρονα μια ευχάριστη νότα;

Μάλλον ήρθε η στιγμή να επιλέξεις μια εντυπωσιακή ορχιδέα! Λευκή, μοβ, ροζ, ότι και αν θελήσεις να προσφέρεις να είσαι σίγουρος πως θα εντυπωσιάσεις την κοπέλα σου! Οι ορχιδέες ξεχωρίζουν για τα μεγάλα εντυπωσιακά λουλούδια τους που διατηρούνται ανθισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα με έντονα χρώματα...

Πριν όμως τρέξεις να κάνεις την παραγγελία σου, διάβασε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για να μην πιαστείς εντελώς... αδιάβαστος!

  • Για τις περισσότερες ορχιδέες που διατηρούμε σε εσωτερικό χώρο, προτιμούμε φωτεινή θέση μέσα στο σπίτι χωρίς να έρχεται σε επαφή με το απευθείας έντονο φως του ήλιου. Φροντίζουμε να τοποθετούμε την ορχιδέα μακριά από θερμαντικά σώματα, από ψυχρά και θερμά ρεύματα, καθώς και από τζάμια. Ιδανικές θερμοκρασίες για να ευδοκιμήσει η ορχιδέα στους εσωτερικούς χώρους είναι μεταξύ 18-27°C.
  • Για να έχουμε καλύτερο έλεγχο στη φροντίδα της ορχιδέας που διατηρούμε σε εσωτερικό χώρο, χρησιμοποιούμε ειδικά διάφανα γλαστράκια για ορχιδέες που μας επιτρέπουν να βλέπουμε ότι οι ρίζες διατηρούνται υγιείς και δεν έχουν υπερβολική ποσότητα υγρασίας που μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα. 
  • Το πότισμα της ορχιδέας πρέπει να γίνεται σε σταθερή συχνότητα, ανάλογα την εποχή που βρισκόμαστε και τις θερμοκρασίες που επικρατούν.

Λοιπόν, τι λες; Είναι μια καλή επιλογή προς την σύντροφό σου; Για μας σίγουρα ναι! Δώστε χρώμα στην αγαπημένη σας γωνία, τοποθετήστε τις εντυπωσιακές και ιδιαίτερες ορχιδέες και αλλάξτε διάθεση!

Αγαπημένο