ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακοσμητικά σπιτιού: Τα 3 που έχουμε όλοι και χαλάνε την εικόνα του χώρου

Σίγουρα τα έχεις είτε από τη μαμά σου είτε... από παλαιότερα έτη!
3
'
Διακοσμητικά σπιτιού 1 Shutterstock

Τα διακοσμητικά σπιτιού, είναι το Α και το Ω σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα του χώρου μας. Ωστόσο, υπάρχουν 3 συγκεκριμένα που έχουμε όλοι (ή το μεγαλύτερο ποσοστό) και είναι ικανά να χαλάσουν την εικόνα όλου του χώρου. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να έχεις είτε ένα από αυτά, είτε και τα 3!

Η φοντανιέρα από κρύσταλλο 

Δεν έχω τίποτα «προσωπικό» με τις φοντανιέρες, το λέω και το τονίζω αλλά πρέπει ακόμα και αυτές να είναι ταιριαστές με την εικόνα του σπιτιού σου. Αν έχεις μια μοντέρνα φοντανιέρα που είναι γεμισμένη τόσο όσο, τότε παίρνεις άριστα. Αν έχεις μια φοντανιέρα από κρύσταλλο από τη μαμά σου/τη γιαγιά σου/το γάμο σου, η οποία έχει περίτεχνα σκαλίσματα και είναι φορτωμένη, τότε μάντεψε τι πρέπει να κάνεις.

Εικόνα
Διακοσμητικά σπιτιού 1

Τα κοφτά τραπεζομάντηλα

Αυτό δεν είναι διακοσμητικό, το γνωρίζω αλλά ακόμα και τα λευκά είδη, παίζουν ρόλο στην εικόνα του σπιτιού σου. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ένα ριχτάρι μπορεί να διακοσμήσει υπέροχα τον καναπέ σου, όπως έχουμε πει. Αντίθετα, τα κοφτά τραπεζομάντηλα που έχεις επίσης από την μαμά σου, τα οποία είναι πολύ πιθανό να «κοσμούν« την τραπεζαρία σου, κάνουν όλο το σπίτι να δείχνει παλιακό. Αντικατέστησέ τα με ένα runner και θα δεις πώς θα αλλάξει η εικόνα του χώρου.

Δες και αυτό: Feng Shui: 3 πράγματα που πρέπει να έχεις στην είσοδο του σπιτιού σου για θετική ενέργεια

Εικόνα
Διακοσμητικά σπιτιού 3

Πάπιες και άλλα διακοσμητικά από ''κρύσταλλο''

Πριν πολλά χρόνια, ήταν σούπερ μοδάτο το να έχεις πάπιες, αρκουδάκια και άλλα διακοσμητικά από ''κρύσταλλο'' τα οποία και κυκλοφόρησαν πάρα πολύ και υπήρχαν σε όλα τα σπίτια. Αν δεν είναι γνήσια, τότε σίγουρα θα φαίνεται από μακριά και σε περίπτωση που δεν τα έχεις βάλει σε μια βιτρίνα ή σε ένα μέρος που τους αρμόζει, τότε σου χαλάνε όλη την εικόνα. 

Το πιο σημαντικό όμως, είναι τα διακοσμητικά σου να ταιριάζουν με το ύφος του σπιτιού σου. Αν το σπίτι σου είναι σούπερ κλασικό, τότε και το κοφτό τραπεζομάντηλο θα δείξει σικ, αλλά και η φοντανιέρα από κρύσταλλο. Αν αντίθετα, έχεις ένα υπέρ - μοντέρνο σπίτι, τότε και τα 2 θα μοιάζουν παράταιρα με τον χώρο. Για τα διακοσμητικά από ''κρύσταλλο'' να υπερτονίσω πως οποιαδήποτε απομίμηση δεν είναι σικ και φυσικά, πως ο τρόπος αλλά και ο χώρος που διακοσμείς το καθετί στο σπίτι σου, παίζει ρόλο.
 

Αγαπημένο