ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου: Πώς να καλύψεις το πλυντήριο στο μπάνιο σου

Οι 3 λύσεις που θα σου αλλάξουν την ζωή, και την αισθητική στο χώρο.
3
'
Διακόσμηση εσωτερικού χώρου πώς να καλύψεις το πλυντήριο στο μπάνιο σου 1 Istock

Ένα από τα πιο δύσκολα «ζητήματα» στην διακόσμηση εσωτερικού χώρου είναι το πώς να καλύψεις το πλυντήριο στο μπάνιο σου. Ειδικά αν έχεις μικρό μπάνιο με πλυντήριο, τότε η κάλυψή του αλλά και γενικότερα η διακόσμηση ενός μπάνιου με πλυντήριο, μπορεί να είναι «πονοκέφαλος». Κι όμως, η λύση υπάρχει και θα την βρεις παρακάτω.

Βάλε το «σεμεδάκι»... αλλιώς

Ποιος δεν θυμάται τα περιβόητα σεμεδάκια της μαμάς ή της γιαγιάς μας; Ακόμα και αν δεν τα συμπαθείς ιδιαίτερα (ούτε εγώ, μην σκας), μπορείς να τα αναδιαμορφώσεις ώστε να καλύψεις εύκολα το πλυντήριο στο μπάνιο σου. Βρες ένα που μπορεί να μεταποιηθεί χωρίς να φανεί μετά άσχημα, για παράδειγμα ένα που η χαρακτηριστική δαντέλα στο τέλος αφαιρείται, και χρησιμοποίησέ το για να το βάλεις πάνω από το πλυντήριο μπάνιου σου. 

Εικόνα
Διακόσμηση εσωτερικού χώρου πώς να καλύψεις το πλυντήριο στο μπάνιο σου 2
Istock

 

Μην υποτιμάς τα καλαθάκια

Όλοι έχουμε στο μπάνιο μας μπατονέτες, οινόπνευμα και άλλα που κυκλοφορούν και δημιουργούν μια όχι και τόσο όμορφη εικόνα. Αν όλα αυτά, τα βάλεις μέσα σε ένα καλαθάκι, ιδανικά πάνω από το πλυντήριό σου, το οποίο και έχεις καλύψει κάπως με το μεταποιημένο σου «σεμεδάκι», τότε αυτόματα η εικόνα θα φαίνεται πιο μαζεμένη, η διακόσμηση πάνω στο πλυντήριο δεν θα σου προκαλεί ταραχή και το μπάνιο σου όσο μικρό και να είναι, θα φαίνεται πιο τακτοποιημένο. Και πίστεψέ με, ένα τακτοποιημένο μπάνιο, είναι και ένα όμορφο μπάνιο.

Εικόνα
Διακόσμηση εσωτερικού χώρου πώς να καλύψεις το πλυντήριο στο μπάνιο σου 3
Istock

 

Έχεις σκεφτεί να βάλεις έπιπλο μπάνιου, εκεί που είναι το πλυντήριο;

Αν το μπάνιο σου δεν είναι και τόσο μικρό (που να χωράει πλυντήριο, ίσως και να υπερβάλλεις σε ό,τι αφορά την χωρητικότητά του), μπορείς να πάρεις ένα έπιπλο μπάνιου από αυτά που υπάρχουν στην αγορά και να λύσεις το πρόβλημά σου. Πολλά είτε μπαίνουν πάνω στο πλυντήριο μπάνιο και το καλύπτουν, ενώ άλλα μπαίνουν δίπλα ή και από πάνω. Σε κάθε περίπτωση, μια έρευνα αγοράς δεν θα πάει χαμένη.

Δες και αυτό: Έχεις μικρό μπάνιο; Ιδέες για να το διακοσμήσεις ώστε να δείξει διπλάσιο

Αγαπημένο