ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Διακόσμησε τον τοίχο του σαλονιού σου με καθρέπτες και κλέψε τις εντυπώσεις

Τα 3 σημεία που θα πρέπει να προσέξεις.
3
'
διακόσμηση τοίχου σαλονιού καθρέφτες Istock

Η νούμερο ένα τάση στην διακόσμηση σπιτιού αλλά και... τοίχου είναι οι καθρέφτες τοίχου είτε οι ολόσωμοι, είτε οι ξύλινοι, είτε οι vintage ή αλλιώς αντίκες, είτε βέβαια και οι ορθογώνιοι. Αν δεν είσαι fan της διακόσμησης σπιτιού με πίνακες, αυτός ο τρόπος διακόσμησης σίγουρα θα σου ταιριάξει καλύτερα και παρακάτω θα βρεις τι πρέπει να προσέξεις, ώστε να πετύχεις την τέλεια διακόσμηση σαλονιού με καθρέφτες.

Τι ταβάνι έχει το σπίτι σου;

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο, αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου. Αν το σπίτι σου είναι χαμηλοτάβανο, τότε πρέπει να αποκλείσεις τον ολόσωμο καθρέφτη γιατί θα σε δυσκολέψει το να βρεις τον ιδανικό για τον τοίχο του σαλονιού σου. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις όποιον άλλο θέλεις.

Εικόνα
διακόσμηση τοίχου σαλονιού καθρέφτες 1
Istock

 

Τι διακόσμηση έχει το σπίτι σου γενικά;

Ακόμα και το πιο μικρό διακοσμητικό, ακόμα και οι λεπτομέρειες, ακόμα και οι... καθρέφτες πρέπει να ταιριάζουν με το γενικό vibe του σπιτιού σου. Αν για παράδειγμα έχεις ένα σούπερ μοντέρνο σπίτι, τότε ένας καθρέφτης σε vintage στιλ δεν θα έδενε ωραία με την συνολική εικόνα. Επίλεξε σοφά και... συνετά λοιπόν.

Εικόνα
διακόσμηση τοίχου σαλονιού καθρέφτες 2
Istock

 

Έναν ή πολλούς;

Αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή και έγκειται στην προσωπική σου κρίση, ωστόσο δεν θα πρέπει να παρασυρθείς μιας και η γενική εικόνα μπορεί να φαίνεται «μπουκωμένη». Ανάλογα με την έκταση που έχουν οι τοίχοι σου, μπορείς να επιλέξεις έναν μεγάλο και εντυπωσιακό καθρέφτη, ή πολλούς μικρούς. Καλή επιτυχία!

Αγαπημένο