ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δες πως θα φτιάξεις με μηδέν κόστος γλαστράκια για την καλοκαιρινή σου διακόσμηση

Θα τα αγαπήσεις!
3
'
καλοκαιρινή διακόσμηση με γλαστράκια istock

Η διακόσμηση του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σου, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο είναι αρκετά δύσκολη. Εμείς όμως σου έχουμε βρει πως μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου εύκολα και γρήγορα, αλλά και με μηδέν κόστος. Πώς; Μα φυσικά με γλαστράκια.

Τα φυτά είναι τα νούμερο ένα διακοσμητικά για τα σπίτια μας, τόσο για τον εξωτερικό χώρο, όσο και για τον εσωτερικό. Για παράδειγμα σκέψου τι ωραία που θα ήταν να βλέπεις λίγη πρασινάδα στην κουζίνα σου. Η διακόσμηση με γλαστράκια σου προσφέρει ακριβώς αυτό και το καλύτερο; Υπάρχουν ειδικά γλαστράκια κουζίνας μιας και μιλάμε για αυτό, αλλά και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σου.

Διακόσμηση μπαλκονιού με γλαστράκια

Η διακόσμηση με φυτά στο μπαλκόνι σου, είναι κάτι αναμενόμενο. Πώς αλλιώς θα γεμίσεις τον άδειο χώρο… Μπορείς ωστόσο να δημιουργήσεις και μια υπέροχη διακόσμηση τραπεζιού με γλαστράκια στην βεράντα σου. To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις μερικά μικρά γλαστράκια, εκτός και αν έχεις ήδη στο σπίτι σου, και να τα γεμίσεις με τα αγαπημένα σου φυτά και λουλούδια. Εκτός από γλαστράκια με φυτά, μπορείς να δοκιμάσεις να προσθέσεις στην εξωτερική σου διακόσμηση και παλιά αντικείμενα για να ολοκληρωθεί η εικόνα, αρμονικά.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Κάνε μόνη σου τον πιο οικονομικό και chic στολισμό τραπεζιού γάμου με γλαστράκια

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου με μικρά γλαστράκια

Εικόνα
διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με γλαστράκια
istock

 

Όσο αναφορά τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σου, από το να πάρεις έτοιμα γλαστράκια, μπορείς να δοκιμάσεις να πάρεις μερικά γυάλινα δοχεία που θα έχεις ήδη στο σπίτι και να τα γεμίσεις με φυτά από το μπαλκόνι σου. Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις τις γνωστές "αυγοθήκες" με κακτάκια, μέχρι και να φτιάξεις δικά σου γλαστράκια με μπουκάλια. Μια ακόμα ιδέα θα ήταν να δημιουργούσες στον τοίχο μια "κορνίζα" από φελλούς και βλαστάρια που σίγουρα θα δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Πρέπει να θυμάσαι πως το σπίτι είναι ο δικός σου χώρος και μπορείς ανάλογα με την φαντασία αλλά και την όρεξή σου, να δημιουργήσεις τα πάντα. Επίσης μια μικρή συμβουλή... less is more. Πρόσεξε λοιπόν μην το παρακάνεις. Δεν χρειάζεται να γεμίσεις όλα τα δωμάτια του σπιτιού σου με φυτά. Ιδανικά, διάλεξε τον χώρο στον οποίο περνάς περισσότερο την ώρα σου. Έτσι και θα μπορέσεις να παρατηρήσεις σε περίπτωση που χρειάζονται νερό, αλλά και θα σου φτιάχνουν την διάθεση καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας. 

Σε περίπτωση αμφιβολίας, ειδικά για το σαλόνι και το μπαλκόνι, διάλεξε μεγάλα φυτά και λίγα. Εκμεταλλεύσου τα ψηλά ταβάνια ή τις άδειες γωνίες και "γέμισέ τα" με ένα μεγάλο φυτό, εάν φυσικά το επιτρέπει ο χώρος.

Αγαπημένο