ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δεν έχεις χώρο για γραφείο; 3 έξυπνες ιδέες για να δημιουργήσεις τη business γωνιά σου

Δημιούργησε χώρο για το γραφείο στο μικρό σου σπίτι!
1
'
Δεν έχεις χώρο για γραφείο στο μικρό σου σπίτι; 3 απλές ιδέες για να δημιουργήσεις τη business γωνιά σου istock

Η τεχνολογία μας έχει δώσει τη δυνατότητα να καταργούμε τις αποστάσεις και να μπορούμε να δουλεύουμε από το χώρο του σπιτιού μας. Ειδικά, τα τελευταία χρόνια, η εξ αποστάσεως εργασία αποτελεί μέρος της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων, ενώ επίσης και η εξ αποστάσεως μάθηση έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Το γραφείο λοιπόν, είναι απαραίτητο πλέον για τους περισσότερους ανθρώπους και όχι μόνο ως μέρος εργασίας, αλλά και ως ένα σημείο που περνάμε προσωπικό χρόνο με τον εαυτό μας και οργανώνουμε τις σκέψεις μας.

Το πρόβλημα βέβαια σε πολλές περιπτώσεις είναι πως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χώρος για το μεγάλο γραφείο που ονειρευόμαστε. Αν θεωρείς πως στο μικρό σου σπίτι δε χωράει γραφείο, όσο κι αν το προσπαθείς, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

Στη συνέχεια, θα βρεις μερικές ιδέες για να δημιουργήσεις στο μικρό σου σπίτι τη δική σου business γωνιά, εύκολα και οικονομικά!

Γραφείο σε μικρό σπίτι: 3 απλές και οικονομικές ιδέες

Χρησιμοποίησε τη βιβλιοθήκη ως γραφείο

Εικόνα
γραφειο σε μικρο σπιτι

Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά! Τοποθέτησε απλά μία καρέκλα μπροστά από τη βιβλιοθήκη σου και διακόσμησε το τελευταίο ράφι με τον κατάλληλο τρόπο. Για παράδειγμα, πρόσθεσε μια κορνίζα της οικογένειάς σου ή ένα βάζο με λουλούδια, μερικά χαρτάκια για σημειώσεις, μια ωραία μολυβοθήκη και το γραφείο σου θα είναι έτοιμο, ενώ παράλληλα, θα εξοικονομήσεις χώρο και χρήματα.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το μοναδικό σημείο στην κουζίνα σου που δεν χρειάζεται καθάρισμα!

Τοποθέτησε ένα ραφάκι σε κάποια αχρησιμοποίητη γωνιά

Εικόνα
γραφειο σε μικρο σπιτι

Είναι οικονομικό και άκρως απλό να δημιουργήσεις ένα μικρό γραφείο. Αγόρασε ένα ραφάκι στο χρώμα που ταιριάζει με την αισθητική του χώρου σου και τοποθέτησέ το σε έναν άδειο τοίχο. Μαζί με μια design καρέκλα και κάποιες έξτρα διακοσμητικές πινελιές, θα γίνει η αγαπημένη σου γωνιά στο σπίτι.

Το σύνθετο στο σαλόνι σου σε…χρέη γραφείου

Εικόνα
γραφειο σε μικρο σπιτι

Αν το δωμάτιό σου είναι πολύ μικρό και δεν έχεις αρκετό χώρο, μπορείς να εκμεταλλευτείς το σαλόνι και συγκεκριμένα το σύνθετο. Πρόσθεσε τα στοιχεία που θα σε εμπνεύσουν για να πετύχεις τους καθημερινούς σου στόχους και θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά σου και το νέο σου γραφείο θα βρίσκεται πλέον στο χώρο του σαλονιού, χωρίς κόπο και το πιο σημαντικό χωρίς πολλά έξοδα.

Φωτογραφικά πρακτορεία: Istock

Μάθετε ακόμα: Δεν έχεις χώρο αποθήκευσης για τα παπούτσια σου; Βρήκαμε 4 απλούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να τα τακτοποιήσεις

Αγαπημένο