ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Αντικείμενα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για βάζο ώστε να τοποθετήσουμε τα λουλούδια μας

Τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικά για να βάλουμε τα λουλούδια μας αντί για βάζο;
1
'
Αντικείμενα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για βάζο ώστε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας Βάζα

Τα βάζα είναι ένας υπέροχος τρόπος να διακοσμήσουμε το σπίτι μας και να δώσουμε μια ωραία αισθητική στο χώρο. Αν προσθέσουμε ειδικά και μερικά λουλούδια ή φυτά, η εικόνα του σπιτιού μας μπορεί να αλλάξει πλήρως, όπως και η διάθεσή μας.

Τα λουλούδια φωτίζουν το χώρο, χαρίζουν μια αίσθηση γαλήνης και φρεσκάδας και επιδρούν θετικά στην ψυχολογία μας. Επίσης, βοηθούν στην διατήρηση σωστότερων συνθηκών και υγιεινής στην ατμόσφαιρα και το περιβάλλον του σπιτιού μας. Ενώ, η ενασχόληση έστω και λίγη ώρα καθημερινά με τα λουλούδια έχει ευνοϊκές επιδράσεις στην ψυχική υγεία και στις νοητικές λειτουργίες, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Στην αγορά, υπάρχουν διάφορα βάζα σε ξεχωριστά σχήματα, χρώματα και στυλ και αν ψάξετε λίγο παραπάνω, μπορείτε να βρείτε οικονομικές επιλογές για να στολίσετε το σπίτι σας.

Αν ωστόσο, θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια εναλλακτική λύση αντί για το βάζο, παρακάτω θα βρείτε μερικές έξυπνες ιδέες.

Αντικείμενα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για βάζο

Εικόνα
βαζα

Θήκη προϊόντων και πινέλων μακιγιάζ

Η θήκη για τα πινέλα του μακιγιάζ σας μπορεί να αποκτήσει μια νέα λειτουργία και να γίνει το νέο βάζο του σπιτιού σας. Αφού πλύνετε καλά το εσωτερικό της, τοποθετήστε μερικά λουλούδια και βρείτε το ιδανικό σημείο για να τοποθετήσετε το νέο σας βάζο. Τα τριαντάφυλλα είναι η ιδανική επιλογή για αυτό το διαφορετικό βάζο.

Τσαγιέρα

Πρόκειται για μια ρομαντική επιλογή που θα μεταμορφώσει το χώρα σας και θα δώσει μια vintage διάθεση. Αν θέλουμε να έχουμε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερες από μία τσαγιέρες.

Εικόνα
βαζα

Δείτε επίσης: Το κόλπο για να καθαρίσετε τους επίμονους λεκέδες και τα λίπη από τα τάπερ μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα

Διάφορα γυάλινα βαζάκια

Μια απλή λύση για εσάς που δεν ξέρετε τι να κάνετε τα γυάλινα βαζάκια της μαρμελάδας είναι αυτή. Αντί να τα πετάξετε στον κάδο ή να τα αφήσετε σε κάποιο ντουλάπι ξεχασμένα, προτιμήστε να τα χρησιμοποιήσετε ως βάζα για τα λουλούδια σας. Επιλέξτε βαζάκια σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη και αλλάξτε την εικόνα του σπιτιού σας άμεσα.

Ποτιστήρι

Έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε αυτό το αντικείμενο για να ποτίζετε τις γλάστρες σας. Αυτή τη φορά μετατρέπεται το ίδιο σε γλάστρα για να τοποθετήσετε το φυτό σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το γεμίσετε με χώμα και να μεταφυτέψετε στο εσωτερικό του με προσοχή το φυτό.

Εικόνα
βαζα

Κούπες

Οι κούπες του καφέ σας μπορούν να εκτελέσουν χρέη βάζου και να αποτελέσουν ένα υπέροχο διακοσμητικό στο σπίτι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις πλύνετε καλά και να κλαδέψετε καταλλήλως τα λουλούδια σας. 

Φωτογραφίες: Istock

Μάθετε ακόμα: Ήρθε η ώρα να κατεβάσεις τα χειμωνιάτικα ρούχα; Καθάρισε την ντουλάπα σου σωστά και γρήγορα με αυτά τα tips

Αγαπημένο