ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

5 Tips για να οργανώσεις την κουζίνα σου

Σίγουρα έχεις δει πολλές εικόνες και βίντεο για το πώς να οργανώσεις τα τρόφιμα και τα ντουλάπια σου. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα 5 εύκολες ιδέες που θα σε διευκολύνουν και θα ανανεώσουν αισθητά το χώρο της κουζίνας σου.
2
'
tips για να οργανώσεις την κουζίνα σου iStock

Υπάρχουν λύσεις για να ανανεώσεις την κουζίνα σου και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου.

# 1 Δοχεία αποθήκευσης

Χρησιμοποίησε στο ψυγείο και τα ντουλάπια σου εκτός από τις ήδη υπάρχουσες θήκες και συρτάρια κάποια έξτρα κουτιά αποθήκευσης για να ξέρεις ακριβώς που έχεις και τι. Αυτό θα σε βοηθήσει όταν τελειώνει κάποιο προϊόν να το κάνεις αμέσως refill και όχι να κάθεσαι να ψάχνεις πίσω πίσω στο ψυγείο και μέσα στα ντουλάπια τι υπάρχει. Επίσης είναι πρακτικό γιατί εξοικονομείς περισσότερο χώρο.

οργανωμένα ντουλάπια

iStock

# 2 Ταμπέλες

Πάρε μαύρα ή άσπρα αυτοκόλλητα ταμπελάκια και με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο γράψε τι περιέχει το κάθε δοχείο και τάπερ που έχεις στο ντουλάπι σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρίσκεις αμέσως αυτό που ψάχνεις χωρίς να αναρωτιέσαι αν αυτό που έχει μέσα είναι άχνη ζάχαρη ή αλεύρι.

# 3 Βάση μπαχαρικών

Αντί να έχεις σκόρπια τα μπαχαρικά σου μέσα σε συρτάρια και ντουλάπια , είτε χύμα είτε σε σακουλάκια χρησιμοποίησε μια βάση μπαχαρικών με όμοια μπουκαλάκια που μπορείς κάθε φορά να τα ξαναγεμίζεις με το προϊόν που σου τελειώνει. Γιο πιο αποτελεσματική οργάνωση μπορείς πάλι σε μικρές ταμπέλες να γράψεις τι περιέχει το κάθε μπουκαλάκι.

οργανωμένα ντουλάπια

iStock

# 4 Κρυφά ράφια

Υπάρχουν ορισμένα ράφια που μπορείς εύκολα να τα κολλήσεις με ταινία διπλής όψεως ή έχουν από μόνα τους ειδική κόλλα για να έξτρα χώρο στο ντουλάπι σου. Συνήθως τα κολλάνε πάνω στην πόρτα του ντουλαπιού, επομένως μόλις το ανοίξεις έχεις κατευθείαν αυτό που χρειάζεσαι χωρίς να ψάχνεις.

# 5 Περιστρεφόμενη βάση

Πάρε έναν περιστρεφόμενο δίσκο και βάλε όλα σου τα λάδια και τα ξύδια και γενικά ότι χρησιμοποιείς καθημερινά στην κουζίνα σου. Τοποθέτησε τον σε ένα εύκολα προσβάσιμο σημείο και χωρίς να κουράζεσαι γυρνώντας το θα μπορείς να επιλέξεις το προϊόν που θέλεις εξοικονομώντας χώρο και χρόνο.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την ομαδοποίηση αντικειμένων και τη κατηγοριοποίηση τους. Θα σου λύσει τα χέρια στη στιγμή!

Αγαπημένο