ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 τρόποι για να διώξεις τις μυρωδιές από το ψυγείο σου

Ο τρίτος είναι και ο πιο σημαντικός!
13.02.2021
3
'
πώς να διώξεις τις μυρωδιές από το ψυγείο

Ακόμα και το πιο καθαρό ψυγείο - στο οποίο έχεις αδειάσει τα πάντα, έχεις σκουπίσει τα ράφια με αντιβακτηριακό σπρέι και έχεις πετάξει ό,τι μπορεί να μεταφέρει μυρωδιές- εξακολουθεί να μυρίζει λίγο! Κι όμως, υπάρχουν τρόποι ώστε το ψυγείο σου να μυρίζει πάντα όμορφα.

Η μαγειρική σόδα θα σε σώσει

Εάν το ψυγείο σου αρχίζει να μυρίζει, πέρασε τα ράφια και την πόρτας με διάλυμα μαγειρικής σόδας (1 κουταλιά της σούπας) σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Αμέσως θα αστράψει!

Η πρόληψη ποτέ δεν έβλαψε

Για να μην μυρίσει άσχημα το ψυγείο σου, άφησε ένα ανοιχτό δοχείο με μαγειρική σόδα μέσα στο ψυγείο. Θα διαρκέσει έως και τρεις μήνες προτού το αντικαταστήσεις αλλά αν δεν έχεις, μπορείς να βάλεις ξύδι μέσα σε ένα φλιτζανάκι (αυτό θα σου κρατήσει περίπου μια εβδομάδα).

Κάνε τα πανάκια κολλητούς σου φίλους

Το πιο αποτελεσματικό tip για την αποφυγή μυρωδιών, είναι η τακτική καθαριότητα  που θα κάνεις στο ψυγείο σου. Αυτή πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά, σκουπίζοντας όλες τις εσωτερικές επιφάνειες με ένα υγρό πανί και στεγνώνοντας το καλά με ένα άλλο. Μην αμελήσεις να τρίψεις καλά  το εξωτερικό με ένα διάλυμα υγρού πλύσης, σκουπίζοντας τυχόν μεταλλικά μέρη με ένα πανί. 

Αν κάνεις τα παραπάνω σχολαστικά, σίγουρα το ψυγείο σου θα μυρίζει πάντα σαν καινούργιο! Bonus info: Αν είσαι freak καθαριότητας, δες και αυτό - 20 tips καθαριότητας για να κάνεις το σπίτι σου να «γυαλίζει»

Αγαπημένο