ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

3 ιδέες για την καλύτερη διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι

Τι πρέπει να προσέξεις.
3
'
ιδέες για διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι Shutterstock

Το υπνοδωμάτιο, είναι για πολλούς το πιο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού. Ωστόσο, η διακόσμησή του, κυρίως λόγω του ότι τα πιο πολλά υπνοδωμάτια είναι μικρά, είναι πιο σύνθετη υπόθεση από την διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ιδέες και λύσεις για οικονομική και καλόγουστη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας και σίγουρα θα εκπλαγείς όταν μάθεις πόσοι τρόποι υπάρχουν για να κάνεις την καλύτερη διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι.

Οι πίνακες πάνω από το κρεβάτι προσθέτουν class

Αν είσαι άτομο που αγαπάει την κλασική διακόσμηση, μπορείς να βάλεις πίνακες πάνω από το κρεβάτι σου. Αν πάλι είσαι του πιο μοντέρνου στιλ, τότε μπορείς να βάλεις ράφια, στα οποία θα τοποθετήσεις διακοσμητικά ή και φωτάκια πάνω από το κρεβάτι σου.

Εικόνα
ιδέες για διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι 1
Shutterstock

 

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός gallery wall;

Η νέα τάση στην διακόσμηση σπιτιού είναι τα gallery walls και αποτελούν μια πολύ καλή ιδέα για διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι σου. Επίλεξε μικρούς πίνακες, που να ταιριάζουν μεταξύ τους και το υπνοδωμάτιό σου θα μοιάζει υπερπαραγωγή.

Εικόνα
ιδέες για διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι 2
Shutterstock

Προσοχή με τον καθρέφτη

Πολλοί είναι και εκείνοι που τοποθετούν πάνω από το κρεβάτι τους καθρέφτες, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις ο καθρέφτης που θα βάλεις πάνω από το κρεβάτι σου να είναι ελαφρύς για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα. 

Αγαπημένο