ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πώς να καταλάβεις ότι ο σκύλος σου σε αγαπάει... σύμφωνα με τους ειδικούς

5 + 1 σημάδια που ενδεχομένως να μην είχες καταλάβει τι υποδηλώνουν.
3
'
πώς να καταλάβεις ότι ο σκύλος σου σε αγαπάει

Είναι γεγονός πώς όσοι έχουμε σκύλο, συχνά έχουμε μέσα μας ανησυχίες όπως το αν περνάνε όμορφα μαζί μας ή αν μας αγαπούν, όπως τους αγαπάμε και εμείς. Το Insider, έκανε μια έρευνα, μίλησε με κτηνιάτρους και αποκαλύπτει όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να σου δείξει ο σκύλος σου ότι σε αγαπάει.

Χαίρεται μόλις ακούει το όνομά σου

Η κτηνίατρος Jamie Richardson, αναφέρει πως ο σκύλος σου ξέρει πως σε λένε, όπως ξέρει και πώς λένε εκείνον. Αν λοιπόν χαίρεται μόλις ακούει το όνομά σου ή την ερώτηση «Πού είναι ο/η τάδε;» τότε το πιο πιθανό είναι πως σε αγαπάει πολύ.

Σου φέρνει πράγματα που μπορεί να χρειάζονται επιδιόρθωση

Η κτηνίατρος Michelle L. Szydlowski, καθηγήτρια Beacon College στη Florida, λέει ότι με το να σου φέρει ο σκύλος σου κάτι που χρειάζεται επιδιόρθωση, σου ζητάει «βοήθεια» και άρα, σε εμπιστεύεται.

Κάθεται δίπλα σου όταν τρως

Ένας άλλος παράδοξος τρόπος να καταλάβεις ότι ο σκύλος σου σε αγαπάει, είναι να κάθεται δίπλα σου όταν τρως (όχι για να του δώσεις φαγητό, όπως νομίζεις). Την ώρα που τρως, ο σκύλος σου είναι δίπλα σου για να σε φυλάει και να βεβαιωθεί ότι τρως με ασφάλεια.

Τρίβει το πρόσωπό του πάνω σου

Η κτηνίατρος Sara Ochoa, αναφέρει πως όταν ο σκύλος σου τρίβει το πρόσωπό του πάνω σου, το κάνει για να σου κάνει χάδια και για να σε «μαρκάρει» σαν δικό του.

Σε κοιτάει βαθιά μέσα στα μάτια

Η Rebecca Greenstein, τονίζει ότι αν ο σκύλος σου απλά σε κοιτάει μέσα στα μάτια για ώρες το κάνει επειδή σε αγαπάει και όχι επειδή κάτι θέλει από εσένα, όπως νομίζεις.

Σου φέρνει πράγματα γενικά ή σε αφήνει να παίρνεις τα δικά σου

«Sharing is caring» λέει το ρητό και αυτό ισχύει και για τον σκύλο σου. Αν σου φέρνει πράγματα (ακόμα και ένα παπούτσι) ή αν σε αφήνει να παίρνεις τα δικά του, τότε σύμφωνα με το άρθρο είναι ακόμα ένας τρόπος για να σου δείξει την εμπιστοσύνη του.

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!