ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ζήνα Κουτσελίνη: Το σπίτι της αλλά και η γυμναστική που της αρέσει

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους γωνιές από το minimal σπίτι της αλλά και την γυμναστική που κάνει, όπως και στιγμές από την καθημερινότητά της.
3
'
Ζήνα Κουτσελίνη σπίτι γυμναστική

Η Ζήνα Κουτσελίνη, είναι αναμφίβολα από τις δημοσιογράφους που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στο «κοντέρ» της τηλεόρασης και όχι μόνο. Η ίδια, έχει καταφέρει σε ηλικία 51 ετών να έχει μια τεράστια καριέρα με αρκετά χρόνια «προυπηρεσίας», και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» όταν δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό χαλαρώνει στο σπίτι της με την κόρη της, Έμμα, η οποία και είναι η μεγάλη της αδυναμία. Η Ζήνα Κουτσελίνη άλλωστε, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθει στον κόσμο.

Η ίδια, γυμνάζεται τακτικά και προσέχει την διατροφή της, όχι μόνο για την εικόνα που θα έχει στην εκπομπή της αλλά και για την ευεξία της. Η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει pilates αλλά και περπάτημα, ειδικά τώρα στη καραντίνα και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω του λογαριασμού της στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους γωνιές από το minimal σπίτι της αλλά και την γυμναστική που κάνει, όπως και στιγμές από την καθημερινότητά της.

Δες το σπίτι που μένει η Ζήνα Κουτσελίνη αλλά και τι γυμναστική κάνει:

Αγαπημένο
Stikoudi
stik with me
Ανακάλυψε τον καλύτερο εαυτό σου με την Κατερίνα Στικούδη!

Σχετικά άρθρα