ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Τάσος Ιορδανίδης- Θάλεια Ματίκα: Η απρόσμενη γνωριμία, ο γάμος και τα υπέροχα παιδιά

Όλα όσα δεν ξέρετε για την ζωή του ζευγαριού!
3
'
Ιορδανίδης_Ματίκα Ndp

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Θάλεια Ματίκα: Μια κλασική διακόσμηση με πίνακες και διακοσμητικά και την πιο απλή κουζίνα

Η απρόσμενη γνωριμία

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν πριν από περίπου 13 χρόνια, όταν η Θάλεια Ματίκα ήταν 30 χρονών. Ο Τάσος Ιορδανίδης της τηλεφώνησε και της πρότεινε να συνεργαστούν στις τότε παραγωγές που έκανε ο ίδιος.

 

«Η γνωριμία μας έγινε στα τριάντα μου, όταν ο Τάσος μου τηλεφώνησε, προτείνοντάς μου, καθώς έκανε από τότε δικές του παραγωγές, να συνεργαστούμε στο «Δάσος» του Μάμετ. Έτσι βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε δεν τον ήξερα τον Τάσο. Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ «ωραίο αγόρι που μου είπε πως είναι εικοσιέξι χρονών και κάνει θεατρικές παραγωγές! «Αυτός είναι τρελός» σκέφτηκα «που πάει και μπλέκει! Δεν μπορεί να είναι στα καλά του! Μετά, στην πορεία του χρόνου κατάλαβα τι εστί Τάσος. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Θάλεια Ματίκα για τον σύζυγο της.

 

Ο γάμος και τα υπέροχα παιδιά

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2011 η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου.

Μάλιστα ήταν από τους πιο απλούς γάμους αφού οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν με casual looks και παντρεύτηκαν παρουσία λίγων και στενών φίλων.

Εικόνα
matika

 

Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε όταν ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους παιδάκια, στις το 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Δάνος ενώ το 2016 η κόρη τους Νάγια.

"Ο συγκεκριμένος χώρος με τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει δεν έχει-πιστέψτε με-καθόλου ελαστικά ωράρια.  Απαιτεί προσήλωση και συνεχές δόσιμο ακόμα και κατά τις στιγμές φαινομενικής ηρεμίας. Παρ’ όλα αυτά είμαστε και οι δύο πάνω απ’ όλα γονείς. Έχουμε πάρει πολύ σοβαρά αυτό τον ρόλο, ο οποίος είναι και ο πιο σημαντικός της ζωής μας", είχε εξομολογηθεί η Θάλεια Ματίκα για τα παιδιά της.

 

Αγαπημένο