ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Survivor: "Χείμαρρος" ο πατέρας της Ευρυδίκης κατά του Βαλάντη μετά την ατάκα προς την κόρη του

Έντονα ενοχλημένος ξεσπά κατά του τραγουδιστή!
17.01.2022
3
'
survivor

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Survivor», με τους παίκτες να γίνονται «μαλλιά-κουβάρια» κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ο Βαλάντης βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων, «ανάβοντας τα αίματα» μετά απο μία φράση του προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής πέρασε δίπλα από την Ευρυδίκη, καθώς πήγαινε προς την κάλπη της ψηφοφορίας και της ψιθύρισε κάτι. Μετά από λίγο, εκείνη ξέσπασε σε κλάματα και εξομολογήθηκε πως ο τραγουδιστής της είπε κάτι για την υγεία της.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο σύντροφος και τα ονειρεμένα ταξίδια τους

Ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μίλησε ζωντανά σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε το συγκεκριμένο σκηνικό, δείχνοντας την ενόχλησή του.

«Ήταν επόμενο να στενοχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Φάνηκε από την αρχή ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα και κακώς τον κράτησαν εκεί πέρα. Θα έπρεπε να έχει φύγει το επόμενο λεπτό. Εγώ πιστεύω πως δεν θα τον ψήφιζαν, αλλά αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Με την Ευρυδίκη δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί. Ο Λάμπρος κράτησε την καλύτερη θέση και είπε το σωστό. Πάνε επτά χρόνια από αυτή την ιστορία με την υγεία της», δήλωσε ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

Αγαπημένο