ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Προκλητικός ο Πρίγκιπας Harry- Κηρύττει πόλεμο με μηνύσεις ενάντια στην γιαγιά του

Ο πόλεμος συνεχίζεται ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια!
22.01.2022
2
'
Prince_Harry Abaca

Ο «εξόριστος» Πρίγκιπας Χάρι απειλεί τη βασιλική οικογένεια με μηνύσεις και πολύ προκλητική συμπεριφορά. Αν δεν του δώσουν αυτό που ζητά δεν θα σταματήσει με τίποτα!

Συγκεκριμένα ο εξόριστος δούκας δεν αστειεύεται και προχωρά σε μηνύσεις κατά του Υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να "εκβιάσει" τη βρετανική κυβέρνηση. Ο λόγος είναι για να του παρέχει την αρμόδια ασφάλεια όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα υποστήριξε πως «αισθάνεται ουσιαστικά εξόριστος επειδή η ιδιωτική του ασφάλεια δεν αρκεί για μια επίσκεψη στη Βρετανία».

Διάβασε ακόμη: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τα άγνωστα τραυματικά της Χριστούγεννα στην Βασιλική Οικογένεια

Ο ίδιος έθεσε ως όρο να καλύπτει τα έξοδα της αστυνόμευσης αλλά μάταια, η προσφορά απορρίφθηκε.

Μάλιστα η Άντζελα Λέβιν βασιλική βιογράφος τόνισε ότι πιστεύει ότι "η συμπεριφορά του Δούκα έχει γίνει "πολύ προκλητική" και ότι "πληγώνει" τη γιαγιά του με τον δικαστικό αγώνα που ετοιμάζει μετά την απογύμνωσή του από τους σωματοφύλακες που είχε".

Δες και αυτό: Βασίλισσα Ελισάβετ: Πλησιάζει η ώρα της παραίτησης; - Η κατάσταση της υγείας της και η διαδοχή του θρόνου

Εικόνα
Abaca

Βέβαια, δύο χρόνια μετά το Megxit και την επιδίωξη μιας νέας καριέρας στο Λος Άντζελες, το ζευγάρι προσέλαβε για την προστασία τους ιδιωτική εταιρεία. Ωστόσο, ο Πρίγκιπας θα επιθυμούσε ένα μεγαλύτερο επίπεδο προστασίας ειδικά όταν επισκέπτεται τη Βρετανία.

Όταν ο «άσωτος» Πρίγκιπας επιστρέφει στη χώρα του επιθυμεί να έχει την ασφάλεια που του αναλογεί και επιζητά. Μπορεί να του αφαιρέθηκαν όλα τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις αλλά κανείς δεν θα τον σταματήσει από το να προστατέψει την οικογένεια του αλλά και στον ίδιο, κατά την παραμονή του στη "χώρα του".

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Donald Trump για Meghan Markle: "Χειριστική και ασεβής... θα το μετανιώσει" - Το ιστορικό της άγνωστης κόντρας

Αγαπημένο