ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Παύλος Γαλακτερός: Η συγγενική σχέση που έχει με παίκτη του Survivor 1

Hint: Και οι δύο λατρεύουν την γυμναστική.
3
'
Παύλος Γαλακτερός Survivor σχέση συγγενική

Ο Παύλος Γαλακτερός, είναι ανάμεσα στους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Survivor. Ο ίδιος, αν και ο μπαμπάς του είναι αρκετά διάσημος (ο λόγος για το Νάσο Γαλακτερό), δεν είχε απασχολήσει μέχρι πρότινος τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μάλλον η showbiz, είναι μέρος του DNA του, καθώς ο Παύλος Γαλακτερός έχει συγγενική σχέση με διάσημο παίκτη του του Survivor 1!

Δες και αυτό: Παύλος Γαλακτερός: Ο αθλητισμός, η σχέση με τους γονείς και οι σπουδές του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, βρέθηκε καλεσμένος τον περασμένο μήνα στην εκπομπή  “Dot”  και αποκάλυψε πως με τον Παύλο Γαλακτερό, έχουν μια πολύ στενή σχέση, αφού είναι συγγενείς. “Θεωρώ ότι το φετινό Survivor δεν θυμίζει με τίποτα τα προηγούμενα. Θυμίζει περισσότερο ριάλιτι, παρά αγωνιστικό ριάλιτι. Ο Παύλος είναι ανιψιός μου. Δεν με είχε πάρει τηλέφωνο πριν πάει. Ντράπηκε να με πάρει”, είπε γελώντας ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Εικόνα
Παύλος Γαλακτερός Survivor Γιάννης Σπαλιάρας συγγενική σχέση

Η σχέση λατρείας που έχουν  και οι 2 με τη γυμναστική

Τόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας, όσο και ο Παύλος Γαλακτερός αγαπούν πολύ την γυμναστική και τον αθλητισμό.  Ο Παύλος Γαλακτερός, ασχολήθηκε με το μπάσκετ από μικρή ηλικία και υπήρξε παίκτης των ομάδων Μελισσίων και Αμύντα. Του αρέσει η τοξοβολία και το jogging, τα οποία όπως έχει δηλώσει τον αποφορτίζουν. Από την άλλη ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν και μοντέλο, επίσης γυμνάζεται τακτικά. Ο ίδιος, κάνει βάρη αλλά και αερόβια άσκηση, ενώ σε αρκετές δημοσιεύσεις στο προφίλ του στο Instagram, κατά καιρούς έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το πρόγραμμα γυμναστικής του.

Αγαπημένο