ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Πάνος Ιωαννίδης: Οι απίστευτες μεταπτυχιακές σπουδές του και η καριέρα που κανείς δεν ήξερε

Αναζητήσεις σχετικά με την ηλικία, την καριέρα και το...ύψος του είναι αρκετά συχνές, αλλά λίγοι γνωρίζουν πως εξίσου ενδιαφέρουσες, είναι και οι μεταπτυχιακές σπουδές του.
3
'
Ο Πάνος Ιωαννίδης, οι απίστευτες μεταπτυχιακές σπουδές του και η καριέρα που κανείς δεν ήξερε NDP

Ο Πάνος Ιωαννίδης, είναι από τους αγαπημένους κριτές του μαστερ σεφ. Ο ίδιος, έχει κάνει το εστιατόριό του, δεύτερο σπίτι και δεν είναι λίγες οι φορές που ξενυχτάει είτε στο σπίτι του, είτε στην κουζίνα του εστιατορίου του αφού όπως όλοι οι σεφ, αγαπά να πειραματίζεται με συνταγές. Αναζητήσεις σχετικά με την ηλικία, την καριέρα και το...ύψος του είναι αρκετά συχνές, αλλά λίγοι γνωρίζουν πως εξίσου ενδιαφέρουσες, είναι και οι μεταπτυχιακές σπουδές του. Πάμε να δούμε ορισμένα βιογραφικά στοιχεία για εκείνον:

  • Ο Πάνος Ιωαννίδης (Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 1975) είναι Έλληνας μάγειρας και τηλεοπτική προσωπικότητα.
  • Η ηλικία του είναι 45 ετών.
  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα ενώ έχει ζήσει και στη Θεσσαλονίκη και την Ιταλία. 

Δες και αυτό: Σωτήρης Κοντιζάς: Οι διακοπές με τα παιδιά του και το σχόλιο του Άκη Πετρετζίκη που μας συγκίνησε

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Ioannidis (@ioannidispanos)

  • Η οικογένειά του κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη. 
  • Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο αντικείμενο της μαγειρικής σε σχολή της Θεσσαλονίκης ενώ αργότερα εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Σωτήρης Κοντιζάς: Ο παράδοξος τρόπος που προσέγγισε την σύζυγό του και το περιπετειώδες ταξίδι

  • Ξεκίνησε την καριέρα του ως σεφ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχοντας δουλέψει σε διάφορα εστιατόρια στο Μιλάνο και τη Σαρδηνία.
  •  Το 1999, επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας να εργάζεται στη Βασιλική Πρεσβεία της Δανίας μέχρι και το 2014.
  •  Το 2007 απέκτησε bachelor στο restaurant management, στο marketing και το βιομηχανικό σχεδιασμό έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων. 
  • Παράλληλα με την παρουσία του στην Πρεσβεία υπήρξε καθηγητής σε μαγειρικές σχολές για 9 χρόνια ενώ συνεργάστηκε με ελληνικούς εκδοτικούς οίκους ως food stylist σε περιοδικά γαστρονομίας.
  • Το 2019 άνοιξε το ιταλικό εστιατόριο Ovio στο κέντρο της Αθήνας.
  • Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μαγειρικής, με τίτλο Risotti, από τις εκδόσεις Πατάκη.
  • Το 2020, μαζί με τους σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη και ο Δημήτρη Κοντόπουλο, δημιούργησε το Stellar, ένα pop-up θερινό σινεμά που πρόβαλλε ταινίες σε συνδυασμό με φαγητό.
  • Το 2010 δήλωσε συμμετοχή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής για επαγγελματίες chef «Top Chef» που προβλήθηκε από τον ANT1 τη σεζόν 2010-2011. 
  • Αποχώρησε οικειοθελώς σχετικά νωρίς για να συνεχίσει τις δουλειές του εκτός του τηλεοπτικού προγράμματος.
  • Την άνοιξη του 2017, όταν έγινε γνωστή η επιστροφή του τηλεοπτικού προγράμματος «MasterChef Greece» στην ελληνική τηλεόραση μέσω του Star Channel, ανακοινώθηκε πως έχει μία από τις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής με τις άλλες δύο να συμπληρώνουν ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος (που έπειτα αντικαταστάθηκε απο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο).

Διάβασε επίσης: Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του MasterChef - Το ανακοίνωσε η ίδια

  •  Η παρουσία του στην εκπομπή τον έκανε αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό. Παραμένει στην κριτική επιτροπή του «MasterChef» από τον Μάιο του 2017 μέχρι σήμερα, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.
  • Από το 2019, παρουσιάζει την διαδικτυακή εκπομπή μαγειρικής Master Class στο YouTube.

*Με πληροφορίες από Wikipedia

Αγαπημένο