ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η νέα του σχέση, οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε και το λάθος που κάνει η Νικολέττα Τσομπανίδου

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy day και στον Alpha, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 6 μήνες.
04.01.2022
3
'
Βασιλάκος

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Happy day" στον Alpha, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και 6 μήνες.

“Είμαι με μία κοπέλα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν την εμφανίσω, μετά από όλο αυτό. Είναι σχετικά πρόσφατη σχέση. Φοβάμαι μη δεχτεί επίθεση από τα social. Το κάνω για να την προστατεύσω!”, ανέφερε στη συνέντευξή του, ενώ στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν η σύντροφός του ψάχνει το κινητό του, απάντησε : “Η κοπέλα μου έχει ψάξει το κινητό μου, με ενοχλεί τόσο νωρίς. Η σχέση ξεκίνησε λίγο μετά το καλοκαίρι. Δεν έχουμε βγει έξω μαζί, έχουμε πάει έναν περίπατο αλλά δε μας έχουν πάρει χαμπάρι”.

Στην συνέχεια ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και στην πρώην σύντροφό του και νικήτρια του "The Bachelor", Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία έχει μπει σε νέα σχέση και δεν το κρύβει: “Καλά κάνει και έχει προχωρήσει στη ζωή της. Το μόνο λάθος της Νικολέτας, που το λέει σε κάθε συνέντευξη είναι ότι το δαχτυλίδι είναι από την παραγωγή. Δεν έχει καταλάβει ακόμη τη σημασία. Θα το ξαναπώ για μία και τελευταία φορά. Μπορεί να πήρε η παραγωγή το δαχτυλίδι της Νικολέτας αλλά της το έδωσα εγώ. Μπορεί να το έδινα στη Βίβιαν. Αυτό το δαχτυλίδι θα ήθελαν πολλές από το The Bachelor.” Απάντησε δε, για ακόμη μια φορά στις φήμες που ήθελαν τη μεταξύ τους σχέση να μην ήταν αληθινή : “Δεν θα κάναμε ψεύτική σχέση με τη Νικολέτα μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Ήταν και ένα δύσκολο κομμάτι, γιατί λέγαμε ότι να πούμε τώρα ότι χωρίσαμε, θα μας πουν όλοι ψεύτες. Οπότε είπαμε να τους αφήσουμε όλους να νομίζουν ό,τι θέλουν!”

Τέλος ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί μετά το reality αλλά και την εκπομπή που οραματίζεται να κάνει: “Δέχτηκα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, οι οποίες ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζαν. Κάποια στιγμή με πήρε ο Κοκλώνης για να συμμετέχω στο J2US. Κάποια στιγμή τον πήρα εγώ τηλέφωνο, αλλά δεν προχώρησε. Είχα προτάσεις για πάνελ σε εκπομπές σε άλλα κανάλια. Ίσως εμένα δεν μου ταιριάζει το πάνελ. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις ζωές των άλλων.”

Εξέφρασε ωστόσο την επιθυμία του να κάνει στο μέλλον μία ταξιδιωτική εκπομπή!

 

Αγαπημένο