ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νίκος Χαρδαλιάς: Σε ποιο σημείο του σώματός του έχει "κρυμμένο" τατουάζ;

Δες φωτογραφίες!
05.12.2021
3
'
Το "κρυμμένο" τατουάζ του Νίκου Χαρδαλιά NDP

Τον Νίκο Χαρδαλιά τον γνωρίσαμε κυρίως μέσα από την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της ανακοίνωσης των μέτρων και της τήρησής τους. Υπάρχουν ωστόσο μερικά πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες για αυτόν και ένα από αυτά είναι το "κρυμμένο" τατουάζ του, καθώς και το σημείο στο οποίο το έχει "χτυπήσει"!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Γιώργος Παπανδρέου - Οι εντυπωσιακές σπουδές του, τα παιδιά και οι δύο γάμοι

Το "κρυμμένο" τατουάζ του Νίκου Χαρδαλιά 

Το "κρυμμένο" τατουάζ του Νίκου Χαρδαλιά  βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του αριστερού μπράτσου του, και όπως αναφέρει δημοσίευμα του zougla.gr, πρόκειται για ένα οικογενειακό τατουάζ, καθώς αφορά τις συντεταγμένες του σπιτιού του πρώτου του ξαδέρφου στην Αυστραλία.

Το ίδιο τατουάζ έχει και ο ξάδερφος του με τις συντεταγμένες του σπιτιού του πολιτικού. Ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν είχε δει ποτέ τον γιο της αδερφής της μητέρας του, και έτσι όταν συναντήθηκαν πριν 17 χρόνια, αποφάσισαν να κάνουν αυτό το τατουάζ. 

 

Λίγα λόγια για τον Νίκο Χαρδαλιά

 • Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι 53 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στον Βύρωνα, στις 10 Νοεμβρίου του 1968.
 • Διατελεί υφυπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη. Πριν από αυτή την θέση, διετέλεσε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας την περίοδο Μαρτίου 2020 - Αυγούστου 2021.
 • Κατάγεται από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας.
 • Είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής.
 • Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας.
 • Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ.
 • Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.
 • Το 1994 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και τον υποψήφιο Δήμαρχο τότε, Δημήτρη Δράκο, ενώ το 1998 κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και συγκεντρώνει ποσοστό 31,9% και 48,9% στον α’ και β’ γύρο αντίστοιχα.
 • Τον Οκτώβριο του 2002, εξελέγη Δήμαρχος Βύρωνα, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και από το 2003 έως το 2014 υπηρέτησε αυτή τη θέση και από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.
 • Ο Χαρδαλιάς έχει καταδικαστεί δυο φορές από Ελληνικά δικαστήρια (ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και 3.000 ευρώ πρόστιμο το 2015 και έξι μήνες με αναστολή το 2016) για ρύπανση στην περιοχή Εργάνη (δασική περιοχή στον Υμηττό) κατά την περίοδο που ήταν δήμαρχος του Βύρωνα. Η ρύπανση αφορά την εναπόθεση απορριμμάτων στην περιοχή κατά τη διάρκεια έργων κατασκευής δρόμων του δήμου.
 • Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,  γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.
 • Στις 19 Ιουλίου του 2019, διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 • Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Ανέλαβε μαζί με τον Σωτήρη Τσίοδρα την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα, αναλαμβάνοντας το κομμάτι της ανακοίνωσης των μέτρων και της τήρησής τους.
 • Ανέλαβε τον συντονισμό της αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών το καλοκαίρι του 2021. Στις 16 Αυγούστου 2021, ενώ βρισκόταν εν εξελίξει φωτιά στην Κερατέα, υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου το οποίο αντιμετωπίστηκε με την τοποθέτηση stent.
 • Κατόπιν ανασχηματισμού της κυβέρνησης την 31η Αυγούστου 2021, ο Νίκος Χαρδαλιάς ορίστηκε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, αντικαθιστώντας τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

*Με πληροφορίες από Wikipedia

Δες και αυτό: Μίκης Θεοδωράκης - Οι σπουδές, τα χρόνια της Δικτατορίας και η Πολιτική του δράση

Αγαπημένο