ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Νικηφόρος Βυθούλκας: Η ηλικία και οι σπουδές του τραγουδιστή που δεν γνώριζε κανείς

Θα τα χάσετε με τις σπουδές του!
18.12.2021
3
'
Νικηφόρος Ndp

Τον Νικηφόρο Βυθούλκα τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο «X Factor», που προβλήθηκε από την συχνότητα του ΑΝΤ1 το 2009. Επιπλέον ο τραγουδιστής είναι 33 χρονών αφού γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1988.

Μετά το τέλος του μουσικού σόου ο Νικηφόρος βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία ενώ φέτος τον παρακολουθούμε και μέσα από το J2US, ως coach της Λάουρας Νάργες.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρειΧρήστος Σαντικάι: Η καταγωγή, η ηλικία, το βιογραφικό του και η σχέση με την Λάουρα Νάργες

 

Αυτό που ίσως να μην ξέρατε για τον Νικηφόρο είναι πως έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρόλα αυτά όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος δεν έχει ολοκληρώσει την πτυχιακή του και σύντομα σκοπεύει να την ετοιμάσει για να πάρει το πτυχίο του.

«Ως φοιτητής στο τμήμα Φυσικής, δούλεψα για πρώτη φορά στα μπουζούκια. Μάλιστα, εκείνη την εποχή τα νυχτερινά κέντρα ήταν ανοιχτά πέντε ημέρες την εβδομάδα, οπότε το βράδυ τραγουδούσα και την επόμενη μέρα το πρωί πήγαινα σχεδόν άυπνος να παρακολουθήσω τα μαθήματα στη σχολή.

 

Ήταν κάτι πολύ έξω από μένα. Θα ήμουν δυστυχής, με χάπια και κατάθλιψη, αν δεν ασχολούμουν με τη μουσική. Γι' αυτό, εξάλλου, χρωστάω ακόμα την πτυχιακή μου ώστε να πάρω και επίσημα το χαρτί. Κάποια στιγμή θα κάνω το χατίρι των γονιών μου και θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου ώστε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο οριστικά. Η δική μου αγάπη ήταν η μουσική, αλλά και αυτό που πάντα με έκανε ευτυχισμένο», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Νικηφόρος Βυθούλκας.

Δες και αυτό: Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η ηλικία, η καταγωγή, ο χωρισμός με την Μαριάννα Κάρα, το Instagram και το viral τραγούδι

Αγαπημένο