ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Neymar: Ζητά δημόσια συγνώμη στην εγκυμονούσα σύντροφό του!

"Είδα πόσο εκτέθηκες, πόσο υπέφερες"
1
'
Neymar: Ζητά δημόσια συγνώμη στην εγκυμονούσα σύντροφό του! Photo/Instagram

Ο Neymar με μια ανάρτηση στο Instagram ζήτησε δημόσια συγνώμη στην εγκυμονούσα σύντροφό του, για τα λάθη που έχει κάνει στην σχέση τους.

"Bru. Το κάνω αυτό και για τους δυο σας και για την οικογένειά σου. Δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Δεν χρειάζεται. Αλλά σε χρειάζομαι στη ζωή ΜΑΣ. Είδα πόσο εκτέθηκες, πόσο υπέφερες με όλα αυτά και πόσο πολύ θέλεις να είσαι στο πλευρό μου. Και στέκομαι δίπλα σου. Έκανα λάθος με όλους σας. Διακινδυνεύω να λέω ότι κάνω λάθος κάθε μέρα, εντός και εκτός γηπέδου. Μόνο εγώ λύνω τα λάθη μου στην προσωπική ζωή στο σπίτι, στην οικειότητα με την οικογένεια και τους φίλους μου…

Όλα αυτά χτύπησαν έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους στη ζωή μου. Τη γυναίκα που ονειρευόμουν να ακολουθήσω, δίπλα μου, μητέρα του παιδιού μου. Έχει αγγίξει την οικογένειά της, που σήμερα είναι η οικογένειά μου. Άγγιξε την οικειότητα της σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή που είναι η μητρότητα.

Bru, έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου, για την άσκοπη έκθεση, αλλά αισθάνομαι την υποχρέωση να έρθω δημόσια να το επιβεβαιώσω. Εάν ένα ιδιωτικό θέμα έχει γίνει δημόσιο, η συγγνώμη πρέπει να είναι δημόσια. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα χωρίς εσένα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά ΣΗΜΕΡΑ να είσαι σίγουρη ότι θέλω να προσπαθήσω. Ο σκοπός μας θα επικρατήσει, η αγάπη μας για το μωρό μας θα νικήσει, η αγάπη του ενός για τον άλλον θα μας κάνει πιο δυνατούς. ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ. Σ’ αγαπώ", έγραψε ο ποδοσφαιριστής.

 

Αγαπημένο