ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μυριέλλα Κουρεντή: Η μητέρα της φανερώνει την αλήθεια για την προσωπική ζωή της κόρης της και σχολιάζει τα φιλιά με τον Κατσαούνη

Η αποκαλυπτική συνέντευξη για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης!
19.01.2022
3
'
Μυριέλλα_Κουρεντή Ndp

H μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή, Εύα, μίλησε στο περιοδικό «You» για τη συμμετοχή της κόρης της στο «Survivor» και ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την προσωπική ζωή της ηθοποιού.

Αποκάλυψε λοιπόν, πως η κόρη της δεν είναι ζευγάρι με τον John Lygnos, αλλά συνεργάτες. Ενώ, σχολίασε και το ειδύλλιο της Μυριέλλας με το Γιώργο Κατσαούνη.

«Η Μυριέλλα μπορεί να δήλωσε ότι έχει κάποια σχέση όταν μπήκε στο παιχνίδι γιατί ενδεχομένως να το έκανε γιατί είδε ένα κλίμα περίεργο και ήθελε να αποφύγει κάποια πράγματα. Με αυτό το παιδί τον John, δεν έχουν σχέση ερωτική απλώς τον αγαπάει πάρα πολύ γιατί φτιάχνουν μαζί τραγούδια που θα τα προωθήσουν όταν βγει από το παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή.

«Στο Survivor μπήκε για οικονομικούς λόγους γιατί από το θέατρο έπαιρνε ψίχουλα, το πολύ 400 ευρώ το μήνα. Δε μπορούσε να επιβιώσει γιατί είχε υποχρεώσεις να πληρώσει», δήλωσε η κυρία Εύα Κουρεντή για το κίνητρο συμμετοχής της κόρης της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ενώ, διέψευσε όσους υποστηρίζουν ότι η Μυριέλλα Κουρεντή χρησιμοποιεί το συμπαίκτη της για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας: «Το αποκλείω. Το παιδί μου δεν είναι τέτοιος άνθρωπος ούτε καν τίθεται θέμα να χρησιμοποιήσει τον Κατσαούνη για να τραβήξει τα φώτα. Αν η Μυριέλλα ήθελε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις θα ήταν τώρα πρώτο όνομα. Είμαι σίγουρη ότι απλά κολακεύτηκε. Τίποτα άλλο. Εμένα η κόρη μου έχει μάθει να σέβεται. Έδωσε δυο πεταχτά φιλιά στον Κατσαούνη σαν χαιρετισμό και πρέπει σώνει και ντε να της χρεώσουν ότι έχει κάνει σχέση. Αμέσως της έχουν βγάλει κουδούνια. Την έχουν φάει πια. Έχουν πέσει όλοι πάνω της».

Τέλος, όσον αφορά τη σχέση της κόρης της με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, η μητέρα της Μυριέλλας Κουρεντή δήλωσε: «Τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή τον γνώρισε στις Σέρρες που είχε πάει περιοδεία. Τα έφτιαξαν, αλλά λίγο αργότερα χώρισαν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day»: 

 

Αγαπημένο