ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μιχάλης Συριόπουλος: Η σχέση του με την τηλεόραση, η ψυχοθεραπεία, το βραβείο και ο ρόλος του στη “Σκοτεινή θάλασσα”

Όλα όσα δεν ξέρετε για τον ηθοποιό!
08.01.2022
3
'
Μιχάλης_Συριόπουλος Ndp

Τον Μιχάλη Συριόπουλο τον παρακολουθούμε φέτος μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα».

Τι δεν ξέρετε όμως για την ζωή του;

  • Ο Μιχάλης Συριόπουλος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1986.
  • Είναι 35 χρονών.
  • Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας δραματικής σχολής σύγχρονο θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος με υποτροφία και του θεατρικού εργαστηρίου «Σοφούλη».

 

  • Έχει συμμετέχει σε πολλές θεατρικές παράστασης στο «Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος» όπως ο «Βυσσινόκηπος» και «Η Αρχή του Αρχιμήδη».
  • Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Κίρκη Καραλή, Βασίλη Μαυρογεωργίου, Γιάννη Μόσχο, Θωμά Μοσχόπουλο, Χριστίνα Χατζηβασιλείου, Τάσο Ράτζο ,Πέμη Ζούνη, Σωτήρη Χατζάκη ,Γιάννη Βούρο, Γλυκερία Καλαιτζή, Αναστασία Κουμίδου, Ισίδωρο Σιδέρη, Νίκο Βουδούρη, Έφη Δρόσου, Σοφία Καρακάντζα, Αντώνη Καλογρίδη, Γιάννη Ιορδανίδη.
  • Έχει σκηνοθετήσει – διασκευάσει τις παραστάσεις «Dybbuk», «Tα Χριστούγεννα του μπάρμπα Ιωσήφ», «Στον καθρέφτη του χρόνου ρέουν οι λέξεις διαυγής».
  • Ως βοηθός σκηνοθέτη στην παράσταση «τα μεγάλα ροκ συγκροτήματα δεν διαλύονται ποτέ» (σκηνοθεσία Πέμη Ζούνη).
  • Στην τηλεόραση έχει πάρει μέρος στις σειρές «Επιστροφή», «Εκδρομή» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη, «Μ+Μ» σε σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιόυ και «Η αδερφή της αδερφής της αδερφής μου» σε σκηνοθεσία Κώστα Αρβανίτη.
  • Τιμήθηκε με το βραβείο Δημήτρης Χορν , για τις παραστάσεις “Καντίντ ή η αισιοδοξία σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου και ” η πόλη” σε σκηνοθεσίς Γιάννη Μόσχου.

Δες και αυτό: Γιώργος Παπαγεωργίου: Το διαζύγιο από τον πρώτο του γάμο, το love story με την Δανάη Μιχαλάκη και ο ρόλος του στην “Σκοτεινή θάλασσα”

 

Η σχέση του με την τηλεόραση και η ψυχοθεραπεία

Σε συνέντευξη του ο Μιχάλης Συριόπουλος είχε αναφέρει την άποψη του για την τηλεόραση, ενώ μίλησε και για την επιλογή του να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Είναι ένα μέσο το οποίο δεν γνωρίζω. Δεν την έχω ψάξει την τηλεόραση, αλλά ούτε και έδωσα ευκαιρίες να με ψάξουν οι άνθρωποί της. Όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι casting directors ξετρυπώνουν ανθρώπους και μέσα από το θέατρο. Έτσι με πλησίασε ο Γρηγόρης Καραντινάκης [σ.σ. σκηνοθέτης της σειράς] και δοξάζω το σύμπαν που τον γνώρισα. Ήξερα τη δουλειά του στο θέατρο κι αυτό με έκανε να νιώσω οικειότητα και ασφάλεια», δήλωσε αρχικά.

 

Ενώ συμπλήρωσε για την ψυχοθεραπεία που έκανε στο παρελθόν: «Υπάρχει ο Μιχάλης προ ψυχοθεραπείας και ο Μιχάλης μετά ψυχοθεραπείας. Θα συμβούλευα όλους τους ανθρώπους να ανοιχτούν στην ψυχοθεραπεία, ακόμα και την Υπουργό Παιδείας να την παρέχει στα παιδιά. Η κοινωνία μας θα ήταν πολύ καλύτερη, θα ξέραμε όλοι τι θέλουμε και τα "πρέπει" θα είχαν τη θέση τους. Για πολλά χρόνια το θέατρο ήταν πάνω από τη ζωή μου, και αυτό είναι άσχημο, σχεδόν εμμονικό. Τώρα είναι η ζωή μου ψηλότερα και μετά το θέατρο, και είμαι πολύ καλά με αυτό. Επομένως τα "πρέπει" μου πήραν πλέον τη θέση τους».

Ο ρόλος του στην «Σκοτεινή θάλασσα»

Ο Μιχάλης Συριόπουλος υποδύεται στην σειρά του Mega, τον Ηρακλή Δελλή.

«Κινείται σε πρότυπα Netflix, έχει ωραία γραφή και ένα δυνατό καστ ηθοποιών, πολλοί από τους οποίους κάνουν δυναμικό come back στην τηλεόραση. Από τα λίγα πλάνα που έχω δει, ο σκηνοθέτης μοιάζει να κάνει τη δουλειά του "υπόγεια", ερήμην μας, ανεβάζοντας πολύ τον πήχη. Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων και δεν μας αποκαλύπτει το τέλος, κάνοντάς μας πιο συνεπείς σ’ αυτό το σκοτάδι. Είναι μια σειρά μυστηρίου όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται, όλα είναι τόσο σκοτεινά και άγνωστα όσο ο βυθός της θάλασσας – πόσο μάλλον μιας λιμνοθάλασσας όπως αυτή του Μεσολογγίου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τον ρόλο του και την απόφαση του να συμμετάσχει στην «Σκοτεινή θάλασσα».

 

 

Δες και αυτό: Ταμίλα Κουλίεβα: Η ηλικία, η καταγωγή, το διαζύγιο, ο γιος και ο ρόλος στην “Σκοτεινή θάλασσα”

 

Αγαπημένο