ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Meghan Markle: Αυτή είναι η βραδινή και η πρωινή ρουτίνα της

Μπορείς να πάρεις ιδέες ώστε να την ακολουθήσεις και εσύ!
3
'
Meghan Markle ρουτίνα Shutterstock

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια έχουν πει ότι η Meghan ξυπνά στις 4:30 π.μ. Ενώ αυτό δεν συμβαίνει πιθανώς κάθε πρωί, μπορεί να συμβεί τις πιο «δύσκολες»  μέρες της, όπου έχει να κάνει πολλά πράγματα. Συνήθως, όταν  η ίδια ξυπνά, αρχίζει να στέλνει email και να κλείνει τυχόν εκκρεμότητες που έχουν μείνει από την προηγούμενη. H βραδινή ρουτίνα της Meghan Markle είναι ιδιαίτερα απλή, ωστόσο τα όσα κάνει είναι αρκετά ώστε να την χαλαρώσουν και να την αποφορτίσουν μετά από μια μεγάλή και κουραστική ημέρα! Ιδού λοιπόν τι κάνει:

Συνήθως κάνει γιόγκα το πρωί για να την χαλαρώσει πριν από μια κουραστική μέρα

Η Meghan ήταν πάντα υπέρμαχος της γιόγκα και αυτό είναι κάτι που πιθανότατα δεν έχει αλλάξει από τότε που γέννησε. Η Meghan κάνει γιόγκα πολλές φορές την εβδομάδα, καθώς βοηθά όχι μόνο στη χαλάρωση αλλά και στη διατήρηση της γενικής της ευεξίας. 

Χαλαρώνει μαζί με τον Χάρι και λένε τα.. νέα της 

Μπορεί να είναι πολυάσχολη, αλλά η Meghan δεν ξεχνά να περάσει χρόνο με τον σύζυγό της, τον Πρίγκιπα Χάρι. Επιπλέον, της αρέσει να κάνει τα η ίδια τα ψώνια της οικογένειας  για φαγητό και μάλιστα μαγειρεύει αρκετά συχνά. Αργά το απόγευμα, χαλαρώνει μαζί με τον Χάρι και λένε τα νέα τους.

Η Meghan συνήθως κοιμάται το αργότερο στις 11:30 μ.μ.

Σύμφωνα με το Business Insider, η Meghan  σπάνια μένει ξύπνια μετά τις  11:30 μ.μ. Η ίδια, φροντίζει να κοιμάται τουλάχιστον 7 ώρες, επομένως αν σκεφτούμε ότι ξυπνάει στις 4.30 το πρωί, είναι πολύ λογικό το να κοιμάται στις 11.30.

Αγαπημένο