ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Το Masterchef στο Παλάτι του Μπάγκιγχαμ - Η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει διαγωνισμό για την καλύτερη πουτίγκα

Ο σεφ που θα εμφανιστεί στο παλάτι!
3
'
Βασίλισσα_Ελισάβετ Abaca

Το βρετανικό «MasterChef», πρόκειται να βρεθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού η Βασίλισσα Ελισάβετ διοργανώνει διαγωνισμό για την καλύτερη πουτίγκα στα πλαίσια των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης του Πλατινένιου Ιωβηλαίου για τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ, ψάχνουν εδώ και μήνες να κάνουν τη διαφορά.

Έτσι αποφάσισαν να τιμήσουν την Βασίλισσα με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με γλυκά με τη σφραγίδα μέλους του βρετανικού «MasterChef» στην κριτική επιτροπή, για το τετραήμερο από τις 2 Ιουνίου έως και 5 Ιουνίου που ξεκινούν οι επίσημοι εορτασμοί.

 

Το Παλάτι δέχεται ήδη αιτήσεις από κάθε βρετανό πολίτη άνω των 8 ετών για να παρουσιάσει την καλύτερη συνταγή για την Πλατινένια Πουτίγκα. Οι πέντε φιναλίστ θα περάσουν οντισιόν από κριτική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει ποια είναι η γευστικότερη αλλά και εκείνη που πληρεί τις προϋποθέσεις για να γίνει το γλυκό που θα σηματοδοτεί τους εορτασμούς.

 

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν, η Λαίδη Mary Berry, γευσιγνώστρια και πολύ καλή φίλη της βασιλικής οικογένειας, η κριτής του βρετανικού MasterChef, Μonica Galetti και ο βασιλικός αρχισέφ Mark Flanagan.

Το όνομα που θα πάρει το γλυκό εικάζεται ότι θα φέρει το όνομα της Ελισάβετ, αν και υπάρχει το δικαίωμα εκ μέρους της να δώσει κάποιο άλλο όνομα. Ο Flanagan μάλιστα στην παραπάνω επίσημη ανάρτηση αναγγελίας του διαγωνισμού δίνει και τις συμβουλές του: «Κάντε το απλό. Μην αναμίξετε πολλές διαφορετικές γεύσεις ή υφές. Σκεφτείτε διακριτικά και κομψά και όχι περίπλοκα».

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να δοκιμάσει τα καλύτερα πιάτα που θα ξεχωρίσουν, αφού η πουτίγκα είναι το αγαπημένο της γλυκό!

 

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Η Kate Middleton κλείνει τα 40 και φωτογραφίζεται όπως δεν την έχουμε ξανά δει!

 

Αγαπημένο