ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Αποκάλυψε στο Instagram το "κρυφό" της ταλέντο

Το κρυφό ταλέντο που δεν περιμέναμε!
08.12.2021
3
'
Μάρα Μειμαρίδη Ndp

Η Μάρα Μεϊμαρίδη αποχώρησε από το μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη «J2US» και πλέον έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με τις αγαπημένες τις συνήθειες.

Μία από αυτές είναι να παίζει πιάνο στο σπίτι της, αφού χαλαρώνει και της φτιάχνει την διάθεση.

Μάλιστα πρόσφατα η Μάρα Μειμαρίδη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα στιγμιότυπο όπου παίζει πιάνο και για πρώτη φορά είδαμε το “κρυφό” της ταλέντο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μάρας Μειμαρίδη στο Instagram.

 

 

Λίγα λόγια για την Μάρα Μεϊμαρίδη

Όπως αναφέρει και στο site της, η Μάρα Μεϊμαρίδη είναι Ανθρωπολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καστέλλα και σαν πρώτο Πανεπιστήμιο τελείωσε την Φιλοσοφική Αθηνών. Συγχρόνως με τις μεταπτυχιακές της σπουδές Αρχαιολογίας (Sorbonne I) στο Παρίσι, ξεκίνησε νέα κατεύθυνση βασικών σπουδών, στρεφόμενη προς την Βιολογία, Ιατρική Ανθρωπολογία (Jussieu-Ecole de Medecine de st Peres) απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα.

Το 2000 ξεκίνησε νέο κύκλο σπουδών, Αστροφυσικής και Κοσμολογίας (Αμερική, Πανεπιστήμιο UMD). Στη συνέχεια σπούδασε ψυχοθεραπεία –εξαετούς φοίτησης– στη συστημική και ραϊχική μέθοδο.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πήρε μέρος ως ανθρωπολόγος σε αρχαιολογικές ανασκαφές σε μυκηναϊκά νεκροταφεία (Πελοπόννησος Πύλος) και σε παλαιοχριστιανικά (Άβδηρα της Θράκης), μελετώντας το σκελετικό υλικό. Εργάστηκε επί σειρά ετών στην έρευνα για την Υγεία του Παιδιού στο Ι.Υ.Π.- Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία - Τομέας Κοινωνικής Παιδιατρικής, πάνω σε θέματα φυσιολογίας και αυξολογίας.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Μάρα Μεϊμαρίδη: Δεν θα πιστέψεις πόσο μορφωμένη είναι και τι σπουδές έχει κάνει

Αγαπημένο