ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κώστας Παπαχλιμίντζος: Οι απίστευτες σπουδές, το δύσκολο επίθετο, η οικογένεια και τα παιδιά

Όσα δεν ξέρετε για τον δημοσιογράφο!
1
'

Τον Κώστα Παπαχλιμίντζο τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ «Συνδέσεις», την οποία παρουσιάζει μαζί με την Χριστίνα Βίδου.

Αν θέλετε να μάθετε για τις απίστευτες σπουδές, για το δύσκολο επίθετο, την οικογένεια και τα παιδιά του, τότε είστε στο σωστό άρθρο.

Εικόνα
bidoy

 

  • Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος σπούδασε νομικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πολιτική επιστήμη & δημόσια διοίκηση στο University College London (UCL).
  • Η διπλωματική του διατριβή είχε ως αντικείμενο την απορρόφηση από την ελληνική δημόσια διοίκηση των κονδυλίων από το Ταμείο Συνοχής του Β΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.
  • Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στις εφημερίδες "Ελεύθερος Τύπος", "Veto", "Athens News" και "Δημοκρατία".
  • Έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος Υπουργού στα Υπουργεία Παιδείας, Ναυτιλίας & Αιγαίου και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
  • Έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια και μαζί με την σύζυγο του έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ένα αγοράκι 6,5 ετών και ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών.

 

 

Σε συνέντευξη του ο ίδιος δήλωσε ότι προσπαθεί να είναι ένας ενεργός μπαμπάς. Ένα από τα αστεία περιστατικά που συνέβησαν ν με τον γιο του είναι πως είχε αναλάβει να τον πηγαίνει σχολείο κι έχει τύχει να τον πάει χωρίς μπουφάν, ο μικρός να κρυώνει, αλλά δεν προλάβαινε να γυρίσει πίσω, Οπότε ζήτησε από τον γιο του να μην το μάθει η μαμά!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Χριστίνα Βίδου: Η καταγωγή, η εκπομπή “Συνδέσεις”, ο θάνατος του συντρόφου της και η δύσκολη ερώτηση της κόρης της

Το δύσκολο επίθετο

Στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Κώστας Παπαχλιμίντζος μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που έλειπε στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό αλλά και για την δυσκολία που αντιμετώπισαν οι ξένοι προφέροντας το επίθετο του.

«Πήγα να κάνω μεταπτυχιακό στο Λονδίνο. Μόλις οι καθηγητές πήγαν να πούνε και το επώνυμό μου, το οποίο λέγεται και δύσκολα στα αγγλικά, πόνεσαν τα μάτια τους.

Με φώναζαν Κώστας. Στο σχολείο δεν είχα πρόβλημα γιατί τα παιδάκια Κώστα θα πούνε… Τα παιδάκια με οτιδήποτε βρίσκουν αφορμή, μπορεί να κοροϊδεύουν για το οτιδήποτε. Για το επώνυμό του, το ύψος, το πάχος ή για τον τρόπο που γελά… Επίσης κανένας δεν πρόκειται να με μπερδέψει με άλλον».

 

 

Δες και αυτό: Δημήτρης Οικονόμου: Δείτε την εντυπωσιακή δημοσιογράφο σύζυγο του παρουσιαστή και τα δύο τους παιδιά

Αγαπημένο