ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κωνσταντίνος Δέδες: "Επί δύο μήνες δεν πατούσε άνθρωπος στο ιατρείο μου"

Οι δύσκολες μέρες όταν άνοιξε το ιατρείο του και το λαχείο που κέρδισε
16.05.2023
See the video

Κωνσταντίνος Δέδες βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (15/05). Ο επιτυχημένος οδοντίατρος, αλλά και Πρόεδρος της Τεχνόπολης, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τι έκανε όταν άνοιξε την πρώτη του κλινική με δάνειο και δεν πατούσε άνθρωπος για δύο μήνες.

«Άνοιξα πριν 17-18 χρόνια στο Μαρκόπουλο μία σούπερ κλινική. Πήρα δάνειο, να τα λέμε κι αυτά. Δεν πουλήσαμε 5 ελιές για να την ανοίξουμε. Οπότε ξεκινάω εγώ και επί οκτώ εβδομάδες δεν πατάει άνθρωπος, δύο μήνες. Ούτε ένας. Μπήκε μια φορά ένας, εγώ ήμουν με ένα 20ευρω στην τσέπη. Χάρηκα εγώ ότι κάτι θα πάρουμε… και μου πούλησε ένα ημερολόγιο. Κι εγώ επειδή ήμουν ακόμα στο ξεκίνημα, ψάρι, το αγόρασα κι έμεινα με 10 ευρώ.

Τον τρίτο μήνα που ο μπαμπάς μου μού πλήρωσε τα δύο πρώτα ενοίκια, μου λέει: “αγάπη μου, έκανες μία επένδυση αλλά εγώ είναι το τελευταίο ενοίκιο που σου πληρώνω, δεν σου δίνω άλλο”. Εκείνες τις μέρες λοιπόν είμαστε μαζεμένοι με παρέα άλλα 9 άτομα, εγώ ο 10ος στις Σέρρες και λένε θα πάρουμε λαχείο. Εγώ δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά.

Μου λένε: “έλα μη μας το χαλάς”. Οπότε παίρνω εγώ ένα στην τύχη και ήμουν ο μόνος που κέρδισα. Κέρδισα 450 ευρώ, 400 ήταν το ενοίκιό μου και πλήρωσα τον Σεπτέμβριο. Οπότε ήταν γραφτό να μην το κλείσω το ιατρείο», είπε ο Κωνσταντίνος Δέδες.

Αγαπημένο