ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kitchen Lab: Ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πιο gourmet χριστουγεννιάτικο μενού για αυτό το Σαββατοκύριακο

Τι θα δούμε στην μαγειρική εκπομπή;
18.12.2021
3
'
Πετρετζίκης

Χριστουγεννιάτικες συνταγές κι εντυπωσιακά πιάτα προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab», στο πιο gourmet χριστουγεννιάτικο μενού της σεζόν, για το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στις 16:40.

Μπάλα τυριού με ξηρούς καρπούς, μια συνταγή  που είναι όμορφη οπτικά, λαχταριστή γευστικά  και εύκολη στην παρασκευή της, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα, ο αγαπημένος  σεφ κάνει μια πολύ γιορτινή και εντυπωσιακή επιλογή για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ώστε να δώσετε μια διαφορετική γεύση και εμφάνιση σε αυτό. Φτιάχνει χοιρινό λαιμό με πουρέ αγκινάρα και εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο δύσκολους foodies. Ζουμερό και κρεμώδες, ένα μιλφέιγ σε ατομική εκδοχή που απογειώνει την απόλαυση, είναι το γλυκό που έρχεται ως επιστέγασμα στο μενού.

Εικόνα
akis
Εικόνα
akis
Εικόνα
akis

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, παρουσιάζοντας κλασικές συνταγές για το γιορτινό μας τραπέζι.

Φωλιές με γαρίδες cocktail, ένα εντυπωσιακό και απόλυτα γιορτινό πιάτο που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους φέτος στα καλέσματα που θα έχετε στο σπίτι, είναι το πρώτο πιάτο στο μενού.  Ένας πιάτο-σφραγίδα για κάθε ρεβεγιόν, μια πάπια πορτοκάλι, ένα κατεξοχήν φαγητό για πιο προσεγμένα και γκουρμέ τραπέζια, αποτελεί το κυρίως γεύμα, σερβιρισμένο με  ψητά λαχανικά, ρίγανη και θυμάρι. Για επιδόρπιο ο Άκης φτιάχνει την πιο νόστιμη Βασιλόπιτα σε κέικ που έχετε δοκιμάσει, τόσο αρωματική, τόσο αφράτη, τόσο μοναδικά νόστιμη, στολισμένη με χριστουγεννιάτικα σχέδια από ζαχαρόπαστα.

Εικόνα
akis
Εικόνα
akis
Εικόνα
akis

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

 

Αγαπημένο