ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καραβάτου: Το ατύχημα που είχε και οι συζητήσεις με το Open

Όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια!
09.02.2022
2
'
Photo_Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής "Το Πρωινό" και στον ρεπόρτερ Γρηγόρη Μπάκα, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά η παρουσιάστρια μίλησε για το ατύχημα που είχε στο πόδι: "Γλίστρησα μέσα στο σπίτι. Είναι μια κάκωση συνδέσμου. Έχω περάσει και χειρότερα. Έτσι λέω. Κάθε μέρα βγαίνω από το σπίτι, κάνω το σταυρό μου, λέω "και μη χειρότερα” και προχωρώ”. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν ξέρω τι να πω. Να σταματήσω να υπάρχω δηλαδή; Να πω ότι δεν με πάει ας πούμε και να βάλω μια τελεία; Όχι. Αποφάσισα να συνεχίσω."

Διαβάστε επίσης : Κατερίνα Καραβάτου: Οι άγνωστες σπουδές, η ηλικία και η καταγωγή της

Όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν περνάει δύσκολα γενικά εκείνη του απάντησ : "Τα προβλήματα είναι για να βελτιώνονται, να εξελίσσονται και πηγαίνουν καλύτερα. Η προηγούμενη χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη για εμένα. Σε σχέση με αυτά που μου συνέβησαν την προηγούμενη χρονιά εύχομαι απλώς αυτή η χρονιά να λήξει κάπως καλύτερα!"

Τέλος ρωτήθηκε για το αν συζητάει με το κανάλι του Open και απάντησε ξεκάθαρα: "Δεν έχω πραγματικά οποιαδήποτε ιδέα, δεν ξέρω τι μου λες!" και στη συνέχεια χαιρέτησε και έφυγε με το αυτοκίνητό της! 

Δείτε όλη τη συνέντεξη της Κατερίνας Καραβάτου εδώ: 

 

 

 

Δείτε επιπλέον: Κρατερός Κατσούλης: Μιλά για το διαζύγιο με την Καραβάτου- "Η περιπέτεια υγείας μου, με έκανε να σκεφτώ"

Αγαπημένο