ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα- "Θέλω να ξεσπάσω!"

"Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του;"
19.01.2022
3
'
Καινούργιου Gloxem

Σήμερα πρωί Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου, στην εκπομπή "Super Katerina" που παρουσιάζει, ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε. 

Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το μέρος του συνεργάτη της Δημήτρη Αλεξάνδρου, όσον αφορά το θέμα του revenge porn βίντεο της συντρόφου του, Ιωάννας Τούνη.  Ακολούθησε μία επίθεση προς το πρόσωπό της από τους χρήστες των social media, με αφορμή τη στάση της αυτή, την οποία η ίδια δεν άντεξε και για αυτό τοποθετήθηκε δημόσια, χωρίς μάλιστα να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυα και την αγανάκτησή της. 

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Παιδιά, δεν καταλαβαίνω. Ειλικρινά θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ για όλο αυτό που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στα social media. Ξέρω, είχε ξέσπασμα και στο Happy Day πριν αλλά θα το κάνω και εγώ. Ειλικρινά σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά. Πεσ’ τε την στους θύτες όσο θέλετε. Μην ψάχνετε να κατηγορείτε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση, κανέναν λόγο και αυτή τη στιγμή μπορεί να έχουν χίλια δυο δικά τους προβλήματα και εσείς να βαράτε και άλλο και να πονάνε. Θέλω να στηρίξω και την Σταματίνα. Διαφωνώ με αυτό που είπε, αλλά δεν θέλω να το προχωρήσω. Η κοπέλα το δικαιολόγησε και δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Όμως, πραγματικά, μου κάνουν επίθεση ακόμα και στο ότι υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή. Δηλαδή ειλικρινά είστε… Σε μια κοπέλα που έχει μια οικογένεια να εύχεστε τέτοια πράγματα και να καταριέστε; Ηρεμήστε λίγο. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος και να βγει την επόμενη ημέρα να ζητήσει συγνώμη."

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια, με έντονη συναισθηματική φόρτιση και βουρκωμένη πρόσθεσε: "Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Θεέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος. Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση!"

Ενώ συνέχισε: "Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο", πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Katerina εδώ : 

 

 

Αγαπημένο