ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kate Middleton: Η παράνομη σχέση του William που κουκουλώθηκε και η "πέτρα του σκανδάλου"

Η φίλη που έγινε... "φίδι"!
3
'
Η παράνομη σχέση του Πρίγκιπα William ABACA

Πίσω στην βρετανική επικαιρότητα φαίνεται πως ήρθε η παράνομη σχέση του Πρίγκιπα William που... "κουκουλώθηκε", καθώς ο δημοσιογράφος Alex Tiffin, επιτέθηκε σε έναν δημοσιογράφο της Daily Μail, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μιλώντας για τον παράνομο δεσμό του William πίσω από την πλάτη της Kate Middleton, ο Alex Tiffin έγραψε, "Οι εντολές από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δεν έχουν αξία στη Σκωτία, την κατοικία μου, και καμία νομική πίεση δεν πρόκειται να διαγράψει το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε σχέση με τη Rose Hanbury. Συνέχισε να απολαμβάνεις το απόγευμά σου. Πολλά βρετανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν αποδείξεις για την υπόθεση, μερικοί μάλιστα μίλησαν για αυτά σε αυτόν τον ιστότοπο προτού διαγράψουν τα σχόλιά τους μετά από νομικές απειλές".

 

Δείτε και αυτό: Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Κλείνουν 10 χρόνια γάμου και ειδικός αναλύει την σχέση τους

Το ιστορικό της διαμάχης Middleton - Hanbury 

 

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Rose Hanbury να έχει "βάλει στο μάτι" τον πρίγκιπα William κάτι που ωστόσο έληξε παράδοξα... Για αυτόν τον λόγο, όπως ακούγεται στην Βρετανία, το μοντέλο έμεινε έγκυος to 2009 από τον David Cholmondeley, τον 7ο μαρκήσιο του Cholmondeley. Οι δυο τους παντρεύτηκαν λίγο αργότερα και από το 2014 είναι γείτονες του βασιλικού ζεύγους. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sυn", η Kate Middleton διατηρούσε πολύ καλή φιλία με την Rose Hanbury, πριν την διαμάχη τους. Ο τσακωμός τους μάλιστα, ήταν τόσο άσχημος που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις στο Norfolk, με πηγές να θέλουν την Kate Middleton να ζητά από όλους να απομονώσουν τους μαρκησίους από τον φιλικό τους κύκλο.

Όπως είχαν αναφέρει διάφοροι θαυμαστές του βασιλικού ζεύγους πάντως, ο Πρίγκιπας William υποτίθεται πως είχε σχέση με την Rose Hanbury, όταν εκείνη ήταν έγκυος στην κόρη της Lady Iris, ενώ το ίδιο διάστημα ήταν έγκυος και η Kate Middleton, στον πρίγκιπα Louis.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης: Kate Middleton - Η παράδοση που τηρεί κάθε χρόνο στα γενέθλια του Πρίγκιπα Louis

Αγαπημένο