ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Kanye West: Βγήκε ραντεβού με εντυπωσιακή συνοδό μετά τις φήμες που τον ήθελαν να διεκδικεί την Kim Kardashian

Δείτε την εντυπωσιακή συνοδό του!
3
'
Kanye_kim Abaca

Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Kanye West να διεκδικεί ξανά την Kim Kardashian, ο ίδιος φαίνεται να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την Page Six ο καλλιτέχνης βγήκε για δείπνο για δεύτερη φορά με την ηθοποιό Julia Fox την Κυριακή, στο Makoto Bal Harbour.

Πηγή της ηθοποιού αποκάλυψε μάλιστα πως οι δύο τους βγαίνουν εδώ και κάποιες εβδομάδες, ενώ βοηθούν ο ένας τον άλλον να ξεπεράσουν τις πρώην σχέσεις τους.

«Μόλις βγήκαν και οι δύο από τις προηγούμενες σχέσεις τους και βοήθησαν ο ένας τον άλλον να ανακάμψουν. Είναι δύο ωραία πνεύματα που συναντήθηκαν μαζί».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως παρόλο που ο Kanye West αλλά και η Julia Fox είναι ελεύθεροι, κατά την διάρκεια του γεύματός τους φορούσαν κουκούλες και προσπάθησαν να μην τραβήξουν επάνω τους τα βλέμματα.

Να σημειωθεί πως η 31χρονη Julia Fox, και ο 44χρονος Kanye West εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στο Carbone το Σαββατοκύριακο, με μια πηγή στο TMZ να λέει ότι «δεν ήταν τίποτα σοβαρό», αφού η ηθοποιός ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα ξανά βρεθεί με τον τράπερ.

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή ηθοποιό που φαίνεται να έχει κλέψει την καρδιά του Kanye West!

 

 

Αγαπημένο