ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ιωάννα Τούνη: Τελικά θα παντρευτεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου;

Πού πήγαν να κρυφτούν στο πρώτο ραντεβού και τι είπε η μητέρα της όταν τον γνώρισε;
14.02.2022
2
'
ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ NDP

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ιωάννα Τούνη.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων η ομάδα της εκπομπής Super Katerina πήρε συνέντευξη από το ζευγάρι που απασχολεί όσο κανένα άλλο, δηλαδή την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε μεταξύ άλλων την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αν σκέφτονται σοβαρά το γάμο. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απάντησε: "Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά… Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας".

Διαβάστε ακόμη : Ιωάννα Τούνη: Γυμνή δίπλα στο τζάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Όταν η παρουσιάστρια τους ρώτησε πως γνωρίστηκαν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε: "Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων." 

Η Ιωάννα Τούνη με τη σειρά της σχολίασε για την γνωρισμία τους: "Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος! Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης. Ήταν κλειστό το σπίτι όλο το χειμώνα, σκουπίσαμε τις κατσαρίδες πρώτα." 

Φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι ρωτήθηκε για το κατά πόσο έχει επηρεάσει τη σχέση τους ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το revenge porn. Η Ιωάννα Τούνη δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχουν επηρεαστεί επισημαίνοντας: "Φυσικά και έχουμε βρεθεί και οι δύο να κλαίμε, να είμαστε ευάλωτοι και να μη μιλιόμαστε από το πρωί ως το βράδυ, αλλά σίγουρα στο τέλος της ημέρας, ερχόμαστε πιο κοντά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τεστ σε μια σχέση από αυτό που περνάμε τώρα. Ελάχιστοι άνθρωποι με έχουν στηρίξει όσο ο Δημήτρης. Η μητέρα μου έχει γνωρίσει τον Δημήτρη, τον λέει ήρωα!"

Δείτε τα αποσπάματα από τη συζήτησή τους στη σημερινή εκπομπή Super Katerina:

 

 

 

Δείτε επίσης : Ιωάννα Τούνη: Το απίστευτο θρεπτικό πρωινό που έφτιαξε για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Αγαπημένο