ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ηλίας Μπόγδανος: Δεν θα πιστέψεις πόσο καλλιεργημένος και μορφωμένος είναι - Μάθε τις σπουδές του

Αθλητικός, με ταλέντο στη μουσική και... πτυχιούχος!
3
'
Ηλίας Μπόγδανος σπουδές survivor

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι αναμφίβολα από τα πρόσωπα του Survivor που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Το βιογραφικό του, είναι από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στην Google και οι θαυμαστές του είναι αρκετοί και... όχι άδικα.

Αυτό όμως που πιθανόν να μην γνωρίζεις, είναι οι σπουδές που έχει κάνει ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο ίδιος, σε ηλικία 30 ετών έχει καταφέρει αρκετά πράγματα στην ζωή του και όπως φαίνεται είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει να ζει στα άκρα. Πολυπράγμων, ενεργητικός και δυναμικός, δεν είναι τυχαίο που ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ασχοληθεί με την μουσική, τον αθλητισμό αλλά έχει και πτυχίο από μια σχολή που δεν είναι από τις... πλέον εύκολες. 

Εικόνα
Ηλίας Μπόγδανος σπουδές survivor 1

Αυτές είναι οι σπουδές που έχει κάνει ο Ηλίας Μπόγδανος

Αν και από όσο είμαστε σε θέση να καταλάβουμε από την πλευρά του χαρακτήρα του που έχει δείξει στο Survivor δεν είναι ιδιαίτερα ορθολογιστής, ο Ηλίας Μπόγδανος έχει κλίση στα μαθηματικά και τις θετικές επιστήμες, μιας και ο ίδιος είναι πτυχιούχος οικονομικής επιστήμης του Παντείου πανεπιστημίου!

Οι λεπτομέρειες για την ζωή του, η καταγωγή, οι γονείς του και η σχέση του

  • Ο Ηλίας Μπογδάνος έχει καταγωγή από την Αθήνα.
  • Οι γονείς του, είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του αλλά ανεξαρτητοποιήθηκε σε μικρή ηλικία και μένει μόνος του εδώ και αρκετά χρόνια.
  • Η μουσική, κυλάει στις φλέβες του και είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας, INCO, που ξεκίνησε το 2014.
  • Ο ίδιος, μαζί με τα μέλη της μπάντας του έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή με τους Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.
  • Δεν μιλάει για τα προσωπικά του αλλά διατηρεί εδώ και καιρό σχέση με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.
  • Ο ίδιος, είναι αθλητής στο τρίαθλο και την πυγμαχία, αλλά και spinning instructor.
Αγαπημένο