ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό από το παρελθόν της που προσπαθεί να κρατήσει κρυφό από τα παιδιά της

Μάθε για ποια συνήθεια του παρελθόντος ντρέπεται η ηθοποιός!
23.03.2022
2
'
Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό από το παρελθόν της_που προσπαθεί να κρατήσει_κρυφό από τα παιδιά της Σκάρλετ_Γιόχανσον

Η Σκάρλετ Γιόχανσον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντρου Μπάριμορ και με αφορμή την κυκλοφορία της δικής της σειράς ομορφιάς, μίλησε για το ρόλο της ως μητέρα και για το σύζυγό της, Κόλιν Τζοστ.

Αρχικά, η παρουσιάστρια της έδειξε μια φωτογραφία του συζύγου της από το σχολείο, όταν είχε το μαλλί του κουρεμένο «καπελάκι», με τη Σκάρλετ Γιόχανσον να δηλώνει με χιουμοριστικό τρόπο ότι «αποκλείεται να έβγαινε μαζί του, αν τον γνώριζε τότε».

Δείτε επίσηςΣκάρλετ Γιόχανσον: Αυτή είναι η δίαιτα που έκανε για την ταινία Avengers

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Black Widow» αποκάλυψε επίσης το μυστικό από το παρελθόν της που θέλει να κρατήσει κρυφό από τα παιδιά της.

 

 

«Η κόρη μου ίσως με έχει ρωτήσει ξανά, δεν είμαι σίγουρη. Όταν ήμουν νεότερη, κάπνιζα και πραγματικά, ντρέπομαι για αυτό. Δεν θα ήθελα ούτε να σκεφτεί να το κάνει ποτέ ή να νομίζει ότι εγώ το θεωρούσα κουλ. Της το απαγορεύω ρητά», ανέφερε η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Στη συνέχεια, εξήγησε το λόγο που είναι τόσο αυστηρή σε σχέση με αυτό το θέμα, λέγοντας: «Αυτή είναι η δουλειά μιας μητέρας. Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν πράγματα και εκείνα δεν τα κάνουν. Αυτό εύχομαι τουλάχιστον».

Μάθετε ακόμηΑντζελίνα Τζολί: Αποκαλύπτει τι έχει μέσα στην τσάντα της

Αγαπημένο