ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Η Φάρμα: Οι πρώτες δηλώσεις του Γρηγόρη Αναστασιάδη μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!
10.01.2022
3
'

Στο επεισόδιο της «Φάρμας», που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη (05/01), η Αγγελική Ηλιάδη ανακοίνωσε την οικιοθελή αποχώρησή της μόλις έμαθε για το θάνατο του πατέρα της.

Ωστόσο, όσο η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν στο παιχνίδι, είχε αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το συμπαίκτη της, Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίον είχε ανταλλάξει καυτά φιλιά μπροστά στην κάμερα.

«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ότι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου», ήταν μερικές από τις δηλώσεις της  Αγγελικής Ηλιάδη για το ειδύλλιο με το συμπαίκτη της.

Στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας» βλέπουμε τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ιδιαιτέρως προβληματισμένο και στεναχωρημένο να εκφράζει τις σκέψεις του μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη. Ενώ, φαίνεται να μην αποκλείει και το ενδεχόμενο της δικής του αποχώρησης.

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι για μένα μια μέρα μετά την αποχώρηση της Αγγελικής. Σίγουρα η διάθεσή μου δεν είναι στα καλύτερά της. Γυρίζουν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η Αγγελική για μένα σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πολύ κοντά με την Αγγελική και η διάθεσή μου είναι στα κάτω της. Ίσως τις επόμενες μέρες θα το γυρίσω αυτό. Θα δούμε πως θα συνεχίσει αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Γρηγόρης.

Δείτε το αντίστοιχο απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

 

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Αγγελική Ηλιάδη: Ο θάνατος του πατέρα της, ο λόγος που δεν μιλούσε στους γονείς της 8 χρόνια και η πολύτιμη βοήθεια της γιαγιάς της

Αγαπημένο