ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χρήστος Σαντικάι: Κι όμως κρύβεται πίσω από γνωστά και πολύ αγαπημένα τραγούδια

Δεν θα πιστεύεις για ποιους καλλιτέχνες έχει συνθέσει τραγούδια!
3
'
Χρήστος_Σαντικάι Ndp

Τον Χρήστο Σαντικάι τον θυμόμαστε όλοι από τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που στιγμάτησαν την παδική μας ηλικία, την περίοδο των γιορτών.

Στα 9 του υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Legend κυκλοφορώντας 3 δίσκους (CD+DVD) με εκκλησιαστικούς και χριστιανικούς ύμνους. Μερικές από τις τότε επιτυχίες του ήταν ο Μικρός τυμπανιστής» και η «Άγια Νύχτα», που τα ακούμε μέχρι τώρα τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Remote video URL

 

Σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι είναι 27 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, αφού εμφανίζεται στο Lido Stage, στο πλευρό του Γιώργου Τσαλίκη και του Μανώλη Κονταρού.

«Είναι πράγματι δύσκολο, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από τη μουσική! Όταν ήμουν μικρός έκλεινα τα μάτια μου και σκεφτόμουν ότι έκανα ενορχήστρωση σε μεγάλους καλλιτέχνες, όπως ο Michael Jackson, για να καταλάβεις. Το ήθελα πολύ. Το όνειρό μου είναι να κρατάω συντροφιά στον κόσμο με τα τραγούδια μου στις όμορφες και στις άσχημες στιγμές του», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο τραγουδιστής.

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Χρήστος Σαντικάι: Η καταγωγή, η ηλικία, το βιογραφικό του και η σχέση με την Λάουρα Νάργες

Μάλιστα ο ίδιος έχει γράψει την μουσική σε μεγάλες επιτυχίες που ερμηνεύουν γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Stan, ο Πάνος Κιάμος, ο Νικηφόρος και η Έλλη Κοκκίνου.

 

Τα τραγούδια στα οποία ο Χρήστος Σαντικάι έχει γράψει την μουσική

Γιώργος Τσαλίκης- Εσύ τι να μου πεις

Remote video URL

Πάνος Κιάμος- Θα Περάσει

Νίκος Οικονομόπουλος- Εμένα να ακούς

Remote video URL

Έλλη Κοκκίνου- Να Την Αγαπάς

Stan- Δεν με ξέρεις

Νικηφόρος- Έχω τα δικά μου

 

Χρήστος Σαντικάι: Δες τον να τραγουδάει στο σπίτι του με την πιο φανταστική θέα

Αγαπημένο