ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χάρης Ρώμας: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, ο λόγος που σταμάτησε να μιλάει με τον πατέρα του και ο χωρισμός μετά από 10 χρόνια σχέσης

Όσα δεν ξέρετε για την ζωή του ηθοποιού!
3
'
Χάρης_Ρώμας Ndp

Ο Χάρης Ρώμας είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Με πολλές επιτυχίες και ρόλους που αγαπήθηκαν στο κοινό, ο ίδιος έχει καταφέρει να χτίσει την δική του καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

 

Τι δεν ξέρετε όμως για τον Χάρη Ρώμα;

  • Ο Χάρης Ρώμας γεννήθηκε στον Πειραιά στις 23 Μαρτίου 1960.
  • Είναι 61 χρονών.
  • Το πραγματικό του όνομα είναι Χαράλαμπος Ρασσιάς.
  • Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών.
  • Σε ηλικία 25 ετών νυμφεύθηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια.
  • Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.
  • Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς).
  • Έτσι ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα).
  • Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του.
  • Στις αυτοδιοίκητές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, με την οποία και εξελέγη.

 

 

Πρόσφατα ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης, αφού δεν τα έβρισκαν λόγω του εμβολίου.

«Χώρισα μετά από δέκα χρόνια. Το είχαμε συζητήσει για να παντρευτούμε. Πολλές φορές συμβαίνει το θέλω μας να μπερδεύεται με την πραγματικότητα. Έχω τεράστια αγάπη για την ιστορία που ζήσαμε δέκα χρόνια και δεν μπορώ να το διαγράψω. Αυτό που συνέβη άνοιξε ένα χάσμα κι είχαμε διαφορά απόψεων για ένα θέμα του σήμερα. Για τα εμβόλια να το πούμε… Χώρισα για τα εμβόλια!

Όταν πρόκειται για τον άνθρωπό σου και εγώ είμαι instructor της Περιφέρειας Αττικής ως προς αυτό, να πείσουμε δηλαδή τους υπαλλήλους για το εμβόλιο. Η σχέση μου δεν ξέρω αν ήταν φοβική ή αν ήταν αντιεμβολιαστής… Έχουν παρουσιαστεί σε όλα τα φάρμακα κατά καιρούς παρενέργειες. Πιστεύω ότι, αν προκύπτει ένα τέτοιο θέμα, το οποίο δεν είναι μικρό στην εποχή μας γιατί έχει πάρει και τόση διάσταση. Όταν ανοίγει ένα τέτοιο παράθυρο, βλέπεις όψεις της σχέσης σου ή του χαρακτήρα σου, που δεν είχες δει ή δεν ήθελες να δεις. Ήμασταν ευτυχισμένοι για πολλά χρόνια κι από εμένα υπάρχει πάντα αγάπη, πλην όμως πιστεύω ότι έπρεπε να γίνει κι ήταν η σωστή στιγμή. Προσπαθώ να το δω θετικά και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της ζωής μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξη του ο Χάρης Ρώμας.

 

Αγαπημένο