ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Χάρης Βαρθακούρης: Αυτή είναι η μητέρα του και πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου

Δείτε την μητέρα του τραγουδιστή!
1
'
Ndp

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του και κάθε φορά που τραγουδάει καταφέρνει να μαγεύει το κοινό με τις φωνητικές του ικανότητες.

Φαίνεται ότι έχει πάρει το χάρισμα από τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «τροβαδούρος του έρωτα».

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Χάρης Βαρθακούρης: Οι σπουδές που δεν γνωρίζαμε και η μύηση του στην μουσική από παιδική ηλικία

 

 

Και μπορεί να γνωρίζουμε ότι ο Χάρης Βαρθακούρης, είναι ο γιος του Γιάννη Πάριου ωστόσο ίσως να μην ξέρετε ποια είναι η μητέρα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1972 με γονείς τον Γιάννη Πάριο και την Ντίνα Μαρκοπούλου.

Από τον γάμο του με την Ντίνα Μαρκοπούλου, ο Γιάννης Πάριος απέκτησε έναν ακόμη γιο τον Θανάση, ενώ έπειτα παντρεύτηκε με την Σοφία Αλιμπέρτη και έκαναν δύο γιους, τον Μιχαήλ- Άγγελο και τον Νικόλα.

Εικόνα
markopoyloy

 

Δες και αυτό: Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η ηλικία και οι σπουδές του γιου της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου

Σε συνέντευξη του ο Γιάννης Πάριος, είχε δηλώσει για τους γάμους που έκανε: "Παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερον μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα, σέβεσαι κι εκείνα και τον εαυτό σου. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν τον πήγαινα… Έπαιξε μεγάλο ρόλο και το επάγγελμά μου. Μετανιώνω που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα ίδια τα παιδιά. Δούλεψα τόσο πολύ. Τους αγαπάω και τους τέσσερις. Έχω 4 φίλους, δεν έχω τέσσερα παιδιά!".

 

 

 

Λίγα λόγια για τον Χάρη Βαρθακούρη

  • Ο Χάρης Βαρθακούρης έχει ηλικία 47 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 26 Μαρτίου του 1972.
  • Έχει ύψος 1,78 μέτρα. 
  • Οι γονείς του είναι ο Γιάννης Πάριος και η Ντίνα Μαρκοπούλου.
  • Έχει έναν ακόμα βιολογικό αδερφό, τον Θανάση, και δύο ακόμα ετεροθαλή αδέρφια, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.
  • Ο Χάρης Βαρθακούρης, λόγω του πατέρα του, οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική, στην οποία αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν δέκα ετών όταν συνέθεσε και ερμήνευσε -με τον πατέρα του- το τραγούδι του "Πιο καλή η μοναξιά".
  • Το 1992 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου "Παρέα Με Το Χάρη" που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1995.
  • Το 2010, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, με την οποία γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Μαζί της έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα.

Διάβασε επίσης: Γιάννης Πάριος: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, οι 2 γάμοι, τα 4 παιδιά και η περιουσία του

Αγαπημένο