ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γρηγόρης Γκουντάρας- Ναταλί Κάκκαβα: Το υπέροχο και παραδοσιακό σπίτι των παρουσιαστών του Big Brother

Σε μπεζ αποχρώσεις και με ζεστά χρώματα.
3
'
Γρηγόρης Γκουντάρας- Ναταλί Κάκκαβα δες το σπίτι τους

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι, έχει άριστη σχέση με τα social media και αρκετά συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους με τα παιδιά στο σπίτι τους.

Ίσως σε ενδιαφέρει: Γρηγόρης Γκουντάρας- Ναταλί Κάκκαβα: Οι παρουσιαστές του Big Brother σε τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά τους

Οι παρουσιαστές του Big Brother μένουν στο Λαγονήσι, σε ένα παραδοσιακά διακοσμημένο σπίτι το οποίο έχει και... μποστάνι! Μάλιστα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και οι δυο γιοι του, το φροντίζουν ευλαβικά και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε αναρτήσεις με το τι «έβγαλε» η σοδειά τους. Η Ναταλί Κάκκαβα, όπως όλες οι μανούλες μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει λιχουδιές για την οικογένεια οι οποίες και καταναλώνονται σε χρόνο ρεκόρ, μιας και είναι εξαιρετική μαγείρισσα. Όπως θα δεις στις σχετικές φωτογραφίες το σπίτι στο οποίο μένουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα είναι σε μπεζ αποχρώσεις, με ζεστά χρώματα και πραγματικά μοιάζει βγαλμένο από κάποιο περιοδικό που έχει ιδέες διακόσμησης σε παραδοσιακό στιλ.

Δες τις φωτογραφίες από το σπίτι των Γρηγόρη Γκουντάρα - Ναταλί Κάκκαβα:

Αγαπημένο