ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε πως ξεκίνησε το φλερτ μεταξύ Κουρεντή – Κατσαούνη στο Survivor

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός!
13.01.2022
3
'
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καλεσμένος στο πλατό του «Love it» βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος σχολίασε όσα συμβαίνουν στο φετινό «Survivor», αλλά και το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι περίμενε το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή με το συμπαίκτη της, ενώ αποκάλυψε και το πώς ξεκίνησε η ιστορία μεταξύ τους.

«Την 4η ημέρα που είχαν επιτεθεί όλα τα κορίτσια στη Μυριέλλα, έβαλε τα κλάματα off camera. Και έρχεται ο Κατσαούνης με ένα πολύ γλυκό τρόπο και της λέει “σου έφτιαξα ένα κοχυλάκι”. 4 μέρες πριν όχι τον έκραζε, αλλά γέλαγε με τις αντιδράσεις του. Και αρχίζει ξαφνικά να υπάρχει μια συμπάθεια. Ότι ένας από την αντίπαλη ομάδα με σέβεται και με εκτιμάει. Εγώ όταν είδα το φιλί… Τα 2-3-4 φιλιά πόσα ήταν. 3 πιάσανε οι κάμερες, πόσα ήταν δεν ξέρω! Πέθανα στα γέλια. Γιατί το περίμενα. Το περίμενα ως ένα βαθμό. Είπα και στην κάμερα ότι δεν το νομίζω, δεν το πιστεύω, αλλά λίγο-πολύ μέσα μου το έβλεπα κιόλας. Είναι λίγο άσχημο γιατί έχει κι ένα άτομο εδώ στην Αθήνα. Ο Γιώργος είναι μαχητικός.

Πιστεύω ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος της αντίδρασης λίγο. Διογκώνει τα πράγματα επί δέκα. Διαταράσσεται πολύ στο παιχνίδι και στις συνθήκες που είναι αντίξοες. Η Μυριέλλα είχε μεγάλους πόνους. Έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ από τον πόνο. Αυτό συναισθηματικά σε επηρεάζει και σε πάει σε άλλα μονοπάτια» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

 

Δείτε επίσης: Γιάννης Χατζηγεωργίου: Η ηλικία, το βιβλίο που έγραψε και η πολυσυζητημένη συμμετοχή του ηθοποιού στο "Survivor"

Αγαπημένο