ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Μενεγάκη: "Όταν πήγαμε να παντρευτούμε με τον Λάτσιο..."

Όσα είπε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής σήμερα!
03.02.2022
2
'
ΜΕΝΕΓΑΚΗ GLOMEX

Σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, υπήρξε μία συζήτηση ανάμεσα στους συνεργάτες της και την ίδια, για το κατά πόσο η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει ορισμένα θέματα προκαταλήψεων και "ταμπού".

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εξέφρασε την άποψή του λέγοντας πως κατά κάποιον τρόπο έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο. Συγκεκριμένα είπε : "Τώρα φτάσαμε στο άλλο άκρο λοιπόν που τα παιδιά διαλέγουν το όνομα, το επίθετό τους, τη θρησκεία τους και στο τέλος ... Εγώ δεν λέω να μην είναι ο καθένας ελεύθερος να παίρνει ό,τι θέλει αλλά όταν πατήσει στα πόδια του και θα ξέρει τι θέλει να είναι."

Διαβάστε ακόμη : Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε πόσες φορές τη μέρα ρωτάει τον Μάκη Παντζόπουλο αν την αγαπά!

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τη δική της εμπειρία επί του θέματος. Δεν δίστασε να ανακαλέσει στη μνήμη της και να μοιραστεί με τους συνεργάτες της αλλά και με τους τηλεθεατές τη δική της εμπειρία γύρω από το κομμάτι των ονομάτων των παιδιών και μάλιστα αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

"Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι “τι επίθετο θέλουν να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε “μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα. Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα πια δε μου κάνει εντύπωση." είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή : 

 

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτσιο το 2001 και απέκτησαν μαζί 3 παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια. Το 2010, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο. Η Ελένη Μενεγάκη ξαναπαντρεύτηκε το 2015, τον Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη Μαρίνα. 

Μπορεί ακόμη να σας ενδιαφέρει: Ελένη Μενεγάκη: "Αυτό ήθελα να γίνω όταν ήμουν μικρή!"

Αγαπημένο