ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Μενεγάκη: Η ιδιαίτερη Καθαρά Δευτέρα που πέρασε με τον Μάκη Παντζόπουλο

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια!
08.03.2022
1
'
Μενεγάκη Παντζοπουλος καθαρά Δευτέρα Μενεγάκη_Παντζόπουλος

Το μεσημέρι της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της "Ελένη", μαζί με την ομάδα της, μετά το τριήμερο και την Αργία της Καθαράς Δευτέρας. Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κάθε έναν από τους συνεργάτες της να λένε πως πέρασαν τη χθεσινή μέρα που σήμανε την αρχή της Σαρακοστής!

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε κι εκείνη με τη σειρά της το πως και που γιόρτασε την Καθαρά Δευτέρα, μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, αλλά και τα παιδιά της! Όπως είπε, επισκέφθηκαν την Χαλκίδα, και όχι αδίκως αφού αποτελεί μία όμορφη επιλογή με θάλασσα που συγχρόνως βρίσκεται σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα!

Μπορεί ακόμη να σε ενδιαφέρει: Ελένη Μενεγάκη- Μάκης Παντζόπουλος: 15+1 φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι τους στα Μελίσσια

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος της μετέφερε τα χαιρετίσματα του Γιώργου Παπαδάκη. «Πήγα να φάω και ήταν εκεί ο Γιώργος Παπαδάκης. Μου είπε “στο κορίτσι μου να πεις πολλούς χαιρετισμούς, το αγαπώ πολύ”, είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην Ελένη Μενεγάκη, η οποία μάλιστα του έστειλε και φιλιά.

Τότε η παρουσιάστρια είπε: «Την ώρα που φεύγαμε για Χαλκίδα για να φάμε τους ψαρομεζέδες μας, ο απέναντι, ο γείτονάς μου μού είπε ότι είχε μεγάλη ουρά στο εν λόγω μαγαζί».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της σήμερα:

 

Αγαπημένο