ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Μενεγάκη: Η εκ βάθους εξομολόγηση για το Μάκη Παντζόπουλο - "Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί!"

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που δεν περιμέναμε!
02.03.2022
2
'
ελενη_μενεγακη Ελένη Μενεγάκη_Η εκ βάθους εξομολόγηση_για το Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο στον αέρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της, Γιάννη Νταλιάνη σχετικά με τη θεατρική παράσταση «On Ego», την οποία σκηνοθετεί, έκανε μια προσωπική αποκάλυψη.

Μάθετε ακόμηΕλένη Μενεγάκη: Η συζήτηση Άγγελου Λάτσιου με τον Μάκη Πατζόπουλο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ειδικότερα, ο Γιάννης Νταλιάνης ρώτησε χαρακτηριστικά την παρουσιάστρια: «Ένα ερώτημα βασανίζει την σύζυγο στο έργο, ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που θα μπορούσα να στο θέσω σε άλλη φάση. Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις άλλη μία ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο που είσαι τώρα; Ή μία ζωή είναι αρκετή;»

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε λοιπόν, εκφράζοντας τη μεγάλη της αγάπη για το Μάκη Παντζόπουλο: «Εάν με ρωτάς, νομίζω ότι πάνω κάτω την ίδια απάντηση θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα και είναι καλά, νομίζω πως ναι. Θα σου πω κάτι που κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση, αλλά… Θα σου πω λοιπόν ότι στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου, υπάρχουν πολλές στιγμές που του λέω σε πολύ προσωπικές μας στιγμές “Αν ξαναγεννηθούμε ποτέ, θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί! Θα ψάξω να σε βρω”. Δηλαδή, μου είπες κάτι, το οποίο εγώ το συζητάω μαζί του».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

 

 

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη- Μάκης Παντζόπουλος: 15+1 φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι τους στα Μελίσσια

Αγαπημένο