ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Μενεγάκη για το διαζύγιο με τον Λάτσιο: "Είχα αγωνία για τα παιδιά μου!"

Γυρνά 13 χρόνια πίσω και μιλά για τον χωρισμό της!
18.01.2022
3
'
Μενεγάκη Glomex

Η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε κάποιες προσωπικές σκέψεις και ανησυχίες της που αφορούσαν το διαζύγιό της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τριών εκ των τεσσάρων παιδιών της, Γιάννη Λάτσιο.

Συγκεκριμένα στη σημερινή εκπομπή  "Ελένη", προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις της Σαμπρίνας, που αφορούσαν την ίδια, το χωρισμό της και τη σχέση της με το γιο της.

Με αφορμή τα όσα είπε η τραγουδίστρια, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της αλλά και στους τηλεθεατές πώς αισθανόταν όταν βρισκόταν εκείνη στη θέση της γυναίκας και μητέρας που έπαιρνε διαζύγιο.

Εικόνα
NDP

Δείτε ακόμηΔιαζύγιο: Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να το ξεπεράσει

Συγκεκριμένα είπε: "Εγώ παρατηρώ γύρω μου και βλέπω ότι στη σημερινή εποχή, η κάθε μία μας, μετά από έναν χωρισμό, από τη στιγμή που υπάρχει παιδί, παίρνει και μια ευθύνη στο πώς θα χειριστεί τα πράγματα που αφορούν τα παιδιά της και τη ζωή της. Η καθεμία μας παίρνει την ευθύνη της και το χειρίζεται διαφορετικά. Γυρνάω τον χρόνο πίσω, γιατί δεν θέλω σήμερα να λέω “εγώ εντάξει, είχα χωρίσει, πάνε 13 χρόνια τώρα, για όλους είμαι παντρεμένη ξανά”. Όχι. Θυμάμαι τα δικά μου βήματα, θυμάμαι τις αγωνίες που είχα στο πως να το χειριστώ, θυμάμαι την ηλικία των παιδιών μου. Και αυτό είναι ένας παράγοντας, γιατί αλλιώς είναι να έχεις να κάνεις με παιδιά ενήλικα, ή στην εφηβεία, ή παιδάκια που μόλις γεννήθηκαν ή παιδιά που είναι 5 ετών. Ο καθένας κρίνει για την δικιά του περίπτωση και το πρώτο που πρέπει να σκέφτεται δεν είναι την κοινωνία, είναι τα παιδιά του!", τόνισε η Ελένη Μενεγάκη. 

Video file

Διαβάστε επίσηςΕλένη Μενεγάκη: "Αυτό ήθελα να γίνω όταν ήμουν μικρή!"

 

Αγαπημένο