ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ελένη Φουρέιρα: Το δώρο που της έκανε ο Alberto Botia για την ημέρα των ερωτευμένων!

Το ερωτικό σημείωμα και τα λουλούδια!
15.02.2022
2
'
ΦΟΥΡΕΙΡΑ INSTAGRAM

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της showbiz. Είναι μαζί εδώ και κάποια χρόνια και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής γιόρτασαν χθες την ημέρα των ερωτευμένων και η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, το δώρο που της πρόσφερε ο Alberto Botia, καθώς και το σημείωμα με το οποίο το συνόδευσε! 

Δείτε εδώ: Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει την πολυτελή ντουλάπα της με τα αμέτρητα ρούχα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία δείχνουν τρελά ερωτευμένοι και παρόλο που η απόσταση μπαίνει ανάμεσά τους καθώς εκείνος λείπει αρκετά, αφού παίζει ως κεντρικός αμυντικός στην “Αλ Ουάχντα” της Σαουδικής Αραβίας, και εκείνη έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο, αυτό δεν σημαίνει ότι η επικοινωνία ή η σχέση τους δοκιμάζεται.

"Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου μόνο υπέροχους ανθρώπους, οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία", έχει αναφέρει στο παρελθόν η Ελένη Φουρέιρα. 

Δείτε το σημείωμα καθώς και τα λουλούδια που της έκανε δώρο ο Alberto Botia: 

Εικόνα
instagram

 

Στο σημείωμα έγραψε: "Σ' αγαπώ Ελένη. Α." 

Χθες επίσης, η Ελένη Φουρέιρα έκανε ένα post που σόκαρε τους followers της που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, καθώς πόζαρε στο μπάνιο της και με τους υδρατμούς που είχαν σχηματιστεί στον καθρέφτη, έγραψε: «Σας αγαπώ».

Δείτε την ανάρτησή της στο instagram : 

 

 

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα : Ανάβει “φωτιές” μέσα στο χιόνι

Αγαπημένο