ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Έλενα Χριστοπούλου: Θα πάθεις σοκ με τα υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου της

Δίνουν χρώμα στον χώρο σου, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και σου φτιάχνουν την διάθεση.
3
'
Η Έλενα Χριστοπούλου και η διακόσμηση με φυτά εσωτερικού χώρου

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ιδιαίτερα γνωστή για την αισθητική της, η οποία και αντικατοπτρίζεται πλήρως στο σπίτι της. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, είδαμε τα υπέροχα φυτά εσωτερικού χώρου που έχει επιλέξει για την διακόσμηση του προσωπικού της χώρου και πάθαμε σοκ. 

Προσεγμένα ως προς την επιλογή τους, σε πλήρη αρμονία με το ξύλινο παραβάν, σίγουρα δίνουν χρώμα και καθαρίζουν την ατμόσφαιρα. Σου έχουμε ήδη αναφέρει εξάλλου πως για παράδειγμα η σανσιβέρια, ένα από τα πιο δημοφιλή φυτά που μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου, εκτός του ότι φέρνει καλή τύχη, καθαρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό και την ατμόσφαιρα!

Το συγκεκριμένο φυτό, έχει ιδιότητες που καθαρίζουν τα βενζόλιο, ξυλόλιο και τολουόλιο. Αυτές οι τοξίνες βρίσκονται σε πλαστικά, σε καπνό τσιγάρων όπως και μπογιές. Επιπλέον, η σανσιβέρια παράγει οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και απορροφά το διοξείδιο του άνθρακα. Για τον λόγο αυτό, μπορείς να βάλεις και μια στο δωμάτιό σου.

Δες τα φυτά εσωτερικού χώρου που έχει η Έλενα Χριστοπούλου και πάρε ιδέες για να βάλεις και εσύ ορισμένα στο σπίτι σου:

 

Λίγα λόγια για την Έλενα Χριστοπούλου

  • Η Έλενα Χριστοπούλου έχει ηλικία 45 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 9/11/1975.
  • Είχε παντρευτεί τον hair stylist & make up artist Πάνο Καλλίτση, με τον οποίο χώρισε 6 χρόνια μετά τον γάμο τους.
  • Έχει ξεκαθαρίσει πως ο γάμος είναι κάτι που δεν την αφορά πλέον.
  • Αυτήν την στιγμή είναι με τον σύντροφό της Αποστόλη Κώτση, για το οποίο έχει δηλώσει μάλιστα, "Είμαι σε μια χρονική στιγμή της ζωής μου που θέλω να ζω το σήμερα, δε ξέρω αύριο τι θα γίνει και ποιο είναι το κοινό μέλλον και δεν είμαστε άνθρωποι που κάνουμε τέτοια σχέδια. Δε με αφορά καθόλου ο γάμος, με τίποτα. Ο γάμος είναι μέσα μας για μένα δεν με αφορά. Καλά κάνει όποιος το κάνει. Ο Αποστόλης είναι ο άνθρωπός μου. Είναι πρώτα απ’ όλα ο κολλητός μου και μετά ο σύντροφός μου. Είμαι τέλεια. Είμαι πολύ καλά αλλά δε θέλω να λέω για το μέλλον. Πολλές φορές έχω πει για το μέλλον και δεν έχει βγει τόσο όπως το έλεγα".
  • Είναι δημιουργός της συλλογής Eclectic Soiree και ρούχα της έχουν φορέσει αρκετές διάσημες Ελληνίδες, όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Δούκισσα Νομικού, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Μαρία Μπεκατώρου και άλλες.
Αγαπημένο