ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Εβελίνα Παπούλια: Η σχέση με την κόρη της και ο λόγος που δεν απέκτησε δεύτερο παιδί

Η συνέντευξη της ηθοποιού!
07.02.2022
2
'
PAPOYLIA

Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, τους «Δύο Ξένους», αλλά και για το λόγο που δεν έκανε δεύτερο παιδί.

«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει γίνει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και «θέλω». Δεν ξέρω αν θα ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δε θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια για τη σχέση με την κόρη της, αλλά και για το ενδεχόμενο να συμπρωταγωνιστήσουν.

Εικόνα
εβελινα

 

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί: «Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου».

Μάθετε ακόμη: Αφροδίτη Λιάντου: Δες το σπίτι της στο Λονδίνο αλλά και στην Αθήνα - Είναι και τα δύο υπέροχα

«Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον. Δε θα την ανεχόμουνα. Με αυτή τη λογική νομίζω δεν μου έχει συμβεί. Έχω φύγει από δουλειά λόγω κακής συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πάρα πολύ, άρχισε να είναι υποτιμητικό απέναντί μου. Το πρόσωπο που με υποτιμούσε μου ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε γιατί το θεωρούσε και δική του αποτυχία αυτό το σπάσιμο της σχέσης», αποκάλυψε η ηθοποιός για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της πορείας της στο θέατρο.

Ενώ, για τη μεγάλη επιτυχία των «Δύο Ξένων» εξομολογήθηκε: «Στους «Δυο Ξένους» δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία αυτή, με την έννοια την προσωπική, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το ένα στενό στο άλλο».

Εικόνα
εβελινα

 

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εβελίνας Παπούλια:

 

 

 

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια: Η ηλικία, οι σπουδές, ο ρόλος στον “Ήλιο” και η πιθανή συνεργασία με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου

Αγαπημένο