ΝΕΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Πληκτρολόγησε μια λέξη-κλειδί που σε ενδιαφέρει

AdBlock Detection Block

Επιτρέψτε τις διαφημίσεις στον ιστότοπό μας

Φαίνεται πως χρησιμοποιείτε κάποιο πρόγραμμα (ad blocking) αποκλεισμού διαφημίσεων.
Στηρίξτε μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.

Δέσποινα Βανδή- Βασίλης Μπισμπίκης: Αυτό είναι το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του ζευγαριού

Η απόφαση τους να εμφανιστούν μαζί στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου
3
'
See the video
Βανδή_Μπισμπίκης Ndp

Το βράδυ της Δευτέρας η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, μετά τα αμέτρητα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι σε σχέση.

Οι δύο τους επέλεξαν να βρεθούν μαζί στα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου «Τεχνών Εκατό» στο κέντρο της Αθήνας, γνωρίζοντας φυσικά πως θα τους απαθανατίσουν οι κάμερες.

Με αυτό τον τρόπο η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επιβεβαιώσαν τον έρωτα τους αφού δεν θέλουν πια να κρύβονται.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Happy Day», μίλησε ο διοργανωτής της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ο Δημήτρης Λιάρος και εξήγησε το παρασκήνιο της πρώτης δημόσιας εμφάνισης του ηθοποιού με την τραγουδίστρια.

«Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν. Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα “ναι”… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά. Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λιάρος.

Μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό: Δέσποινα Βανδή: Η κλασική λευκή αλλά μοντέρνα κουζίνα της θα σε ενθουσιάσει

Αγαπημένο